ДжинДжира Алба Бебе

1
139
Добави коментар
borola
borola

ДжинДжира Алба Бебе/GinGira® Alba Bebe е иновативен продукт от дермокозметичната серия ДжинДжира. Разработен е като специална емулсия под формата на спрей. Предназначен е специално за деликатната кожа на най-малките, податлива на неблагоприятните условия на околната среда.

Съдържание:

ДжинДжира Алба Бебе съдържа специално подбрани съставки, подходящи за нежната бебешката кожа – цинков оксид, висококачествени хидратанти и емолиенти.

Действие и ефекти:

Цинковият оксид защитава кожата от вредното въздействие на неблагоприятни външни фактори. Действа като физичен ултравиолетов филтър, който защитава кожата от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето.

Хидратантите и емолиентите в състава на продукта имитират водно-липидната мантия на кожата и действат като естествен овлажняващ фактор. Емолиентите предотвратявaт загубата на вода, омекотяват и успокояват кожата.

Благодарение на комплексното си действие ДжинДжира Алба Бебе успокоява, овлажнява, омекотява и подобрява еластичността на кожата.

Предназначение:

За защита на кожата от влиянието на урината, ултравиолетовите лъчи, както и от други неблагоприятни атмосферни условия Подходящ е за суха кожа.

Употреба:

ДжинДжира Алба Бебе се напръсква равномерно върху желаното място от кожата няколко пъти дневно. При нужда може да се втрие. При употреба в зоната под пелените продуктът се нанася добре в кожните гънки, при всяка смяна на пелените. Може да се използва продължително време. Веднага след прилагането му се усеща успокояващото и овлажняващо действие. Флаконът ДжинДжира Алба Бебе се разклаща добре преди употреба.

Предимства:

Подходящ за нежната бебешка кожа
Иновативна високотехнологична козметична форма – специална емулсия във вид на спрей
Удобен за приложение, не цапа, не изсушава и не омазнява кожата
Не предизвиква нежелани ефекти и е подходящ за продължителна употреба

ДжинДжира Алба Бебе успокоява нежната бебешка кожа!