Зодиите, които не правят уроци от грешките си

1
219
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

Твърди се, че има четири зодии, които имат твърде малка склонност да се поучават от грешките си, дали за добро или не. Кои са те?

Сигурно много хора са ви съветвали да не се отказвате веднага, дори когато се провалите. Да опитате още веднъж, да работите за мечтите си, да потърсите успеха, да се учите от грешките. Но именно в това е проблемът за някои – те продължават да са упорити и да се борят за целите си, но го правят по един и същи начин, повтарят методите си, повтарят грешките си. Ето и кои са зодиакалните знаци, които отказват да се научат от своите грешки.

Водолей: Рядко мислят преди да действат. Отдават се повече на интуиция, действат на мига, правят каквото им скимне. Затова нямат време да разсъждават, да се опитат да се предпазят от същата грешка, която и преди са правили. Не обичат работата и ежедневните задължения, не работят за парите, а обикновено се посвещават на каузи. Така дори не осъзнават кога грешат в работните или ученическите си задължения.

Телец: Телците искат много да се научат от грешките си. Инати са, но има ситуации, в които дори сами признават, че са сгрешили, колкото и да им е трудно. Осъзнават какво не е наред, но просто не успяват да го поправят. Иска им се следващия път да действат по различен начин и да се преборят с грешка, но си знаят своето и действат както винаги са действали. Трудно приемат промените, държат на принципите си. Понякога игнорират грешките.

Овен: Може да разчитате на Овните – те са изпълнителни и ще си свършат работата. Просто вероятно няма да я свършат правилно. Може да знаят правилата, да са прочели инструкциите и пак ще действат по своя си начин, а не по правилния. Те са свирепи и са големи инати – искат да успеят, рядко ще признаят, че грешат. Не искат да чуят мнението на никой друг, не искат съвет от никой друг, а в същото време – споделят какво им се случва. Хората около тях не знаят как да реагират на това. Не биха се поучили от грешките си, защото не ги смятат за грешки и не искат да се съгласяват с някой друг.

Риби: Те са чувствителни и обичат да разсъждават. Когато сгрешат, започват да мислят как тази грешка ще повлияе на живота им, дали тя ги прави лош човек. Започват да мислят ужасни неща за себе си, защото са сгрешили, и така се самосъжаляват и оплакват. Това самосъжаление не е продуктивно, пречи им да се поправят. Донякъде им харесва да правят грешки – така могат да излеят мъката си, да си позволят да са уязвими, да получат съчувствие.