След „Петдесет нюанса сиво“ ни очаква и нов роман за загорели домакини

1
181
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

Петдесет нюанса сиво се изяждат, петдесет нюанса сиво се изпиват, сал следите от белезниците остават да топлят нашите сърца! Предстои издаването и нов роман от писателката с псевдоним Е. Л. Джеймс. 55-годишните са огън, огън! Малко информация за това палаво милфче любаво. Ерика Митчъл Ленард е родена на 7 март 1963 г. в Лондон, Англия. Майка ѝ е чилийка, а баща ѝ е шотландец, оператор в BBC. Отраства в Бъкингамшър. Учи в частната девическа гимназия в Хай Уикъмб, Бъкингамшър. Завършва история в Университета на Кент.

След дипломирането си работи като асистент на управителя на Националното училище за кино и телевизия в Бекънсфийлд. Издига се до поста на изпълнителен продуцент на телевизия. През 1987 г. се омъжва за Найъл Ленард, сценарист и режисьор в телевизията, в която работи. Имат двама сина, които стават все по-малки. От ранно детство мечтае да пишете истории, но първоначално се съсредоточва върху семейството си и кариерата си. Заедно с това обаче през 2009 г. започва да пише еротични разкази като фензини в Интернет по известната поредица „Здрач“ на Стефани Майер под псевдонима „Snowqueens Icedragon“ с героите ѝ Бела Суон и Едуард Кълън. По-късно тя обединява тези разкази в първия си роман „Петдесет нюанса сиво“ разказвайки за връзката на младата студентка Анастейжа Стийл и по-възрастния от нея Крисчън Грей. Публикува го през 2011 г. като електронна книга в сайта „The Writers’ Coffee Shop“ в Австралия. Заради интереса на читателите е издаден на хартия и става тотален международен бестселър. През 2015 романът е екранизиран в едноименния филм с участието на Дакота Джонсън, Джейми Дорнан и Дженифър Ел. Веднага след него са публикувани продълженията му „Петдесет нюанса по-тъмно“ и „Петдесет нюанса освободени“. Книгите на писателката са издадени в над 70 милиона екземпляра по света. През 2012 г. е обявена за един от 100-те най-влиятелни души в света. Ерика Ленард живее със семейството си в Брентфорд, Западен Лондон.

НОВИЯТ РОМАН НА ТАЯ ПАЧИЦА: НоваТА книга на Е. Л. Джеймс ще се появи на пазара тази пролет, научаваме от официалния профил на писателката във Facebook. The Mister ще бъде първият ѝ самостоятелен роман след рекордния успех на еротичната поредица „Петдесет нюанса сиво“. Той ще излезе с логото на Vintage Books, импринт на Penguin Random House, едновременно в печатен, електронен и аудиоформат на 16 април. Прочетете още 19:30 Китайски милионер пишман, че инвестира у нас ВИДЕО 21:40 Ето какво се случва в момента в Столипиново, където гъмжи от полиция и разгневени роми ВИДЕО 09:30 Поликлиника шокира с мизерия СНИМКИ 14:11 Кметът: Оставям проекти за 200 млн. лева за следващия мандат, може да се търси нов заем. Действието в The Mister се развива в съвременен Лондон, Корнуол и Източна Европа. Сюжетът запознава читателите с младия аристократ Максим Тревелян и мистериозната и талантлива Алесия Демачи. Красавицата е пристигнала в Лондон съвсем наскоро и носи със себе си спомените за едно опасно и бурно минало. Е. Л. Джеймс споделя: „Ужасно се вълнувам най-сетне да представя този страстен нов романс на света. Това е историята на Пепеляшка, пренесена в двайсет и първи век. Максим и Алесия ме поведоха на изумително пътешествие и се надявам, че читателите ми ще бъдат омаяни от тяхната трепетна и чувствена приказка – подобно на мен, докато я писах – и че също като мен ще се влюбят в тези герои.“