Хороскоп за днес – 3 февруари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
266
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 3 февруари 2019 г:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Един от критичните и рискови дни за месеца. По възможност ограничете контакти и пътувания, останете на тихо и ведро място сред хора, които познавате добре и сред които може да се отпуснете и прекарате приятно. Родените в третата декада да бъдат внимателни с електроуреди и технически средства. Марс опасно се приближава до Уран във вашия знак. Аспектът провокира неочаквани и по незначителни поводи изблици на агресия. Нуждаете се от презареждане на батериите с малко по-ведро настроение и желание за помирение.

Телец 21 Апр – 21 Май

От днес Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Козирога. В следващите дни са вероятни емоционални връзки поместоработа. Планирайте творчески командировки. В днешния ден останете където сте, не бързайте с изявите, не се подавайте на повокации и за следобед не планирайте съвместни приятелски инициативи. Предприетото в момента ще тръгне накриво, ще ви раздели с ценни за бъдещето хора и може да ви вкара в преразход на сили и средства. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Не яжте нищо алангле.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Енергията ви ще отслабва. Не влизайте в скандали, за да не се изтощите и развалите отношенията у дома. Не позволявайте намеса на странични лица в кухнята на личните ви и професионални отношения. Днес и пророчествата са лъжливи, нищо не е такова каквото изглежда или ни се иска да бъде. Отложете за понеделник отговорните срещи и за следващите дни планирайте старта на нов търговски обект, магазин или офис. С новолунието във Водолей започва годината на Прасето, в която ще имате голяма вероятност да се облажите с придобивки.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден с натоварващи, тежки и изсмукващи силите ви аспекти. Бъдете пределно вниматлени, за да не си докарате големи неприятности. Луната от Козирог заедно с Марс и Уран от Овен образуват кармичен кръст с рожденното Слънце на родените в третата декада. Вероятни са проблеми с техника и транспорт. Проверете дали всичко сте изключили като излизате. За капак от днес и Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Козирога, а това положение може да провокира любовни връзки по естеството на служебните ви ангажименти.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Денят може да започне приятно, но от обед на хоризонта на личиня ви интерес ще се появи тъмен облак. Предстои ограбващо силите ви новолуние в знака на опозицията ви Водолея. Случващото се в този ден може да ви скара с приятели, да развали добре планираната ви прогама и да постави на изпитание отношенията с партньори. Туширайте скандалите в зародиш, отложете срещите с роднини по имотни или наследствени въпроси. Предстоят три дни, в които ще трябва да правите нежелани компромиси, за да запазите семейния мир.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

От днес изкусителката Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Козирога. Вероятно е да започнете любовна връзка поместоработа или плахите ви отношения да станат много по-сериозни. Навлизате в период, в който може да си докарате и сериозни неприятности с партньора, ако връзките ви се разкрият. Днес тъмни сили насочват избора ни, така че не правете такъв. Неблагоприятен ден за обвързване и сключване на брак. Нещо тайно и недоизказано ще остане в отношенията. Добре опечете и сварете храната си.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Денят е рисков и критичен. В хороскота ви се образуват тежки и неблагоприятни аспекти. Бъдете внимателни с електроуреди и техника, която не познавате добре. Вероятни са инциденти, особено за родените в третата декада. Старайте се да туширате в зародиш конфликтите и да избегнете скандалите на всяка цена. Не започвайте нищо ново и не тръгвайте в нова посока. Добре е да си останете у дома. Не се напрягайте и не поемайте несвойствени задължения. Движете се по линията на най-малкото съпротивление.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ако имате важна и неотложна работа свършете я до обед. Следобед Луната навлиза в знака на нехармоничния ви Водолей и бърза към изсмукващо силите ни новолуние. Спазвайте диета, ограничете лични и спортни изяви. Ще влезете в преразход на сили и енергия и може да си навредите здравословно. Отложете срещите, на които ще се обсъждат неприятни имотни и наследствени дела. Ако се скарате с някого дълго ще ви държи влага. Не носете украшения от кости и рога. Добре е да се окади дома. Стойте на светло.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Предприетото днес ще тръгне накриво и ще изисква повече усилия и разходи отколкото планирате. Ограничете контактите, не се включвайте в съмнителни и рискови инициативи. Хубаво е да се поседи край камината. Нека е светло. Гонете от сърцето и душата тъмните и негативни мисли. Не правете никакъв избор, независимо кой как ви провокира и подканва да го направите. Сега е момента да разчистите терена на връзките. Венера напуска вашия знак. Приключете и дейности, които носят само разходи и разправии.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес от живота ви си отива едно присъствие, но пък идва друго. Венера навлиза в Козирог, а Луната го напуска. В такъв момент някои връзки ще останат в миналото, а други ще се възродят и добият актуалност. Този ден носи така нужната ви промяна и инвентаризация. Очертават се планирани и непланирани раздели, които ще освободят място за новото, което напира да влезе в живота ви. Вроденият ви консерватизъм ще се противопостави на желанието за промени. Спазвайте уловията за безопасност при робота с техника и електроуреди.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Критичен ден за избор. Препоръчват се прочистващи и разчистващи пътя процедури. Нищо ново да не се предприема и започва. Към обед Луната навлиза във Водолей бързайки към утрешното новолуние, с което ще започне и новата година на Жълтата Дървена Свиня по китайския зодиак. Използвайте времето си за преглед на наличностите, за преосмисляне на връзки, дейности и отношения. Сега е момента да се отървете от вредни влияния и навици, за да може в следващите дни да направите самостоятелна крачка напред.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Един от тежките дни в сатурновата ви дупка. Време е за преустройство в личния ви и професионален живот. Не смесвайте едното с другото. Разчистете терена на връзките и се отървете от вредното и ненужното. От днес Венера ще ви гледа в хармоничен аспект, а това ще позволи да подредите интимните си отношения и да излезете от кризата. Но днес още не правете никакав избор. Време е за инвентаризация, за преосмисляне и проверка. Ще се случват събития, които ще покажат на кого и за какво можете да разчитате.