Борисов: Моят призив към политиците е да си мерят повече думите (ВИДЕО)

1
136
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Премиерът Бойко Борисов призова за повече сдържаност в политическите изказвания. Коментарът си той направи по повод скандала с министъра на културата Боил Банов и изнесените от Елена Йончева записи.

Бойко Борисов – министър-председател: „Моят призив по принцип към политиците е да си мерят всичките повече думите. Ако тая конфронтация не се спре, ще пречи на всеки един, който победи на изборите след това. Така, че аз не се вкарвам изобщо в тази тема. Хората очакват всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ги ползват – училища, детски градини, инфраструктура, култура – всичко останало. Оставям на другите, който иска да се заяжда, да прави компромати, ние всички избори сме ги минали в такава ситуация. Плащат на 50 души, излизат, викат, но нека да покажат те какво са направили през годините.“

Министър-председателят Бойко Борисов откри днес в Стара Загора предсрочно цялостно реконструирания надлез над жп линията в града. Изпълнението на обекта свързва центъра с индустриалната зона и улеснява достъпа на автомобили към Стара Загора и от нея в посока магистрала „Тракия“ и се повишава комфорта при движение.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари