Христо Иванов не почете жертвите на комунизма :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
146
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Христо Иванов-Бойкикев, изявяващ се, като лидер на „дясната“ формация  „Демократична България“, не присъства на възпоменателното тържество, което почита деня на жертвите на комунизма.

Последователно на деня, 1 февруари пред монумента до НДК бяха президентът Петър Стоянов, лидерът на СДС  Румен Христов, депутатът от ГЕРБ и бивш председател на Парламента – Димитър Главчев и много други.

Пред паметника снимка си направиха и председателят на ДСБ – Атанас Атанасов, Мартин Димитров заедно с няколко общински съветници. На кадрите обаче го няма Христо Иванов-Бойкикев. Въпреки масираната кампания ,която се стреми да го представи  за „автентичен десен политик“ той е от болшевишко-коминтерновски род. Баба му Светлана е генерал от Червената армия, а дедите му са болшевики. Майката на Христо Иванов е активен бивш член на БКП и настоящ на БСП, като често я виждат на „Позитано 20“. За сестра му излязоха сведения, че е била сътрудник на 5-то Управление на Държавна сигурност.

Явно въпреки опитите да се престави за десен,  Бойкикев си остава с комунистически възгледи, както казват хората, кръвта вода не става.  Колкото и да се мъчат изданията на Прокопиев (друга издънка на ДС) да изкарат Христо Иванов антикомунист, не може да се случи. Има събития на които си длъжен да присъстваш, ако си десен политик. Такъв бе и този ден на жертвите на комунистическата диктатура.  Щом не си там, на какъвто и да се представяш няма да ти повярват.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари