Александра Петканова и Габриел бяха изписани от болницата (Нови снимки на бебето)

1
191
Добави коментар
slavchev
slavchev

Александра Петканова и бебето се прибраха вкъщи, научи ko4.

Александра Петканова и малкият Габриел, който трупа слава от появяването си на бял свят, вече са си вкъщи. Това стана ясно от сторитата на щастливите родители в социалната мрежа Инстаграм. Откакто се е родил наследникът на Александра и Дани се радва на голяма популярност и за него не спира да се пише.

Малчуганът се роди преди няколко дни, а вече има свои собствен профил в Инстаграм, за който се грижи баща му Даниел Петканов. Лудият репортер качва снимки на мъника и дори ги коментира от негово име. Наследникът на Дани и Александра вече има над 17 000 последователи в социалната мрежа.

Само преди няколко часа щастливият татко се оплака, че не му дават да вижда сина си, защото е обявена грипна епидемия. „Да имаш новородено дете е страхотно усещане, наблягам на усещане, защото е грипна епидемия и свижданията са забранени, та го гледам само на снимки“, написа той в профила си в мрежата.

Към всяка нова снимка, качена в Инстаграм, продължавам да валят многобройни пожелания към Габриел, Александра и Даниел. Младото семейство е доста активно в социалната мрежа и показа лицето на наследника си, без да го крие с емотикони, както правят повечето известни личности.

Александра и малкия Габриел вече са си вкъщи. Това стана ясно от сторитата на щастливата майка в мрежата. Сега Лудият репортер ще може да се радва на наследника си по всяко време. А скоро може би ще покаже на последователите си и как сменя първия памперс на Габриел.

Алекс и Дани качиха и още снимки, както от болницата, така от изписването. „Прибираме се у домаааа…“, написа щастливата майка във Фейсбук.

А пожеланията и коментарите към кадрите не спират. „Добра реколта“, „Прекалено много е сладък“, пишат последователите на Дани и Алекс. Все още има и такива, които не са разбрали красивото име на мъника.

За тези фенове на семейството още веднъж подчертаваме, че бебето на Александра и Даниел се казва Габриел.

 kliuki.ws

Твоята оценка

Общо гласували

loading…

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари