Разследваната за измами Мегз ужили Елза Парини! Травеститът на разпит в Седмо РПУ след фалшива жалба на шивачката

1
225
Добави коментар
slavchev
slavchev

Елза Парини е била призована за обяснения от служителите на столичното Седмо РПУ, след като разследваната за подбудителство към застрахователна измама Миглена Каканашева-Мегз е подала срещу нея жалба за тормоз, научи ko4.

За случая разказа самата Парини в светското предаване на ПИК TV – „Жълтите новини“. Както е известно в последните седмици шивачката попадна под ударите на закона заради обявения от нея за откраднат джип „Мерцедес“. Криминалисти се натъкнаха на смущаващи факти, сочещи, че е налице застрахователна измама.

„Десетки пъти сме вадили доказателства и сме призовавали да се обърне внимание на Мегз, че много лъже. Може би този случай е една от малкото схеми на Царицата на измамата, които изплуваха на повърхността. Лично аз съм потърпевша от нейните машинации. Тя си поволи да пусне жалба в Седмо РПУ в София срещу мен с лъжливи показания. Твърди, че я преследвам, че кибича пред жилището й, пред магазина й, че я следвам на събития…

Полицаите се смееха и не можеха да повярват. Извикаха ме на разпит, защото са длъжни да проверят сигнала. Дава лъжливи показания срещу мен, губи времето на полицията със своите простотии,… Разпитаха я мои познати защо го е направила. А тя отговорила: „Не ми пука, че плюе мен, но да не плюе дрехите ми, че това ми е бизнесът“, заяви главната редакторка на „Lifeonline“ в месечната коментарна рубрика „Да начешем езиците“.

ПИК

Твоята оценка

Общо гласували

loading…