Furla представи нова колекция и нов монограм

1
159
Добави коментар
svetla58
svetla58

Колекция Spring/Summer 2019 представя един нов формат Lineup, който събира в едно и мъжката и женската линия. Но по-специалното в тази колекция е дебютирането на новото брандово лого на марката.

Furla избра чудесна локация за представянето на пролетно-лятната си колекция. Тя беше позиционирана в сградата на стара църква с причудлив, необикновен и старинен двор със средизмноморски докосвания – очевидно темата и вдъхновението на следващата лятна колекция.

Определено Фабио Фуси се опита да „издуха” присъстващите с промените, които наложи върху модния бранд, но дали успехът му е гарантиран – едва ли. Серията не е нищо особено, имайки предвид досегашните му творчески режисури.

Все пак представянето на новото лого е случи върху чанта тип „пазарска”, а не това е запазената сигнатура на марката.

Къщата, основана през 1927 г. в Болоня от Aldo Furlanetto, представи и своя нов монограм – линеен, прост, елегантен. Точно в стила на италианската къща. Двойно F, обърнато едно срещу друго във формата на щит. Като хералдическите гербове на най-древните италиански фамилии. И като древните щитове на италианските градове.

Освен това, новият ‘герб’ на Furla не ви ли прилича на вече добре познатото лого на Uber?

Различни материи, лазарно нарязана кожа и плътни тъкани като канава и неопрен бяха стилизирани в няколко различни предложения на марката, които се стараеха да угодят на разнообразния и критичен вкус на последователите на бранда до сега. Наборът от силуети, обаче, е недостатъчно креативен, за да донесе на Furla онова, което й принадлежи на презумпция.

Street chic

Тренд, който събира на улицата шика и свободолюбието. Това е версия на толкова популярната чанта колан, която наскоро се върна във вихъра на уличните тенденции. Може да се носи по различни начини. Furla Isola е направена да бъде невероятно практична, но също така и да създава изявление без значение какъв аутфит ще изберете.

Stylishly functional

Нова модна кросбоди чанта. Едно от топ творенията на Furla. Mini е функционална и практична. Може да се носи, както през рамо, така и само на едното рамо.

Laid-back sleek
Corona

Contemporary cool
Gioia

Sophisticated versatility
Fortezza

Някои от ‘торбите’ са с морска тематика, както се вижда от моряжкото въже, оформено в новото лого на Furla, както и класическото бяло райе.

В това великолепно издание видяхме Furla да почита своите корени в изисканата италианска изработка, да прави нововъведения в дизайна, които да отговарят на нуждите на съвременния потребител .
Но все пак не можем да изтрием от паметта си онзи революционен период на Фуси, когато създаде чантата Candy или тогава, когато използваше разлчни цветни щампи и тъкани и с тях създаваше различни форми и размери все любима Furla!