Упражнения по стил с 55-годишната Йоланда Хадид

1
142
Добави коментар
svetla58
svetla58

В любимата ни рубрика „Упражнения по стил” винаги ви показваме красиви и уникални жени с неподражаем стил и феноменален афинитет към модата. Днес избрахме да разгледаме стила на една наистина вдъхновяваща жена, чиято красота определено може да се нарече непреходна. Става дума за майката на две от най-ярките имена в модната индустрия, минала средната възраст, чиято хубост не увяхва с времето. Не, не говорим за Крис Дженър, която също не е за подминаване и чийто стил съвсем скоро ще обърнем с хастара навън. Днес говорим за прелестната 55-годишна блондинка Йоланда Хадид.

Само дни след като навърши 55, страдащата от лаймска болест моделка, взриви социалните мрежи с поста в Instagram, който представляваше лична снимка на бившата госпожа Хадид по розово дантелено бельо и много сексапил. Без никакъв ретуш, филтри, photoshop, импланти, корекции, екстеншъни, макиаж или пудра – напълно естествена. Йоланда Хадид от 1964 година.

Преди да разгледаме стила й, трябва да обърнем внимание на онази частица от живота й, която я прави наистина уникална и вдъхновяваща. Освен очевидната й нежна красота, в дълбоките и хладни дебри на душата на майката на Белла и Джиджи Хадид се крие ужасна и смъртоносна тайна, която за малко не отнема живота на някогашния модел.

През не толкова далечната 2012 Йоланда Хадид е диагностицирана с Лаймска болест, която слага началото на края за красавицата. Това е толкова труден период за нея, че дори стига до близки срещи със суицидните мисли, които обаче, не стават реалност. След това се започва ожесточена битка със смъртта, която печели и г-жа Хадид се вкопчва със зъби и нокти в живота. Налага й се освен със заболяването си, да се бори и с мислите за самоубийство.

„Свалям дрехите си и се хвърлям в дълбокия океан… Сълзите се леят от очите ми и, изтъркулвайки се по бузите ми, се вливат в солената вода… Господи, моля те, вземи ме със следващата вълна. Не мога да живея така нито ден повече. Просто искам да изчезна. Но следващата мисъл в съзнанието ми е за децата. Те са единственото, което ме спираше да си позволя да потъна.“

Тя губи възможността да чете, пише и гледа телевизия. Така, след тежки, но успешни битки, Йоланда влиза в ремисия.

През 2017 успява да намери вътрешна сила и да разкаже всичко, през което е минала, събирайки разпилените си парчета живот в книгата „Believe Me: My Battle with the Invisibility of Lyme Disease”.

И днес, когато е на 55, Йоланда Хадид прилича по-скоро на трета сестра Хадид, отколкото на майката на Белла и Джиджи.

Освен тези две кукли, от палестинския магнат на недвижими имоти Мохамед Хадид, Йоланда има и прекрасен син Ануар, който също, с малки крачки, започва да се изявява в модата. През 1994 риалити звездата от „Real Housewives of Beverly Hills” се омъжва за голяма си любов Мохамед, и се установява в Лос Анджелис, окончателно отказвайки се от кариерата си на модел в името на семейството.

След мистър феноменален, Йоланда сключва брак с музиканта Дейвид Фостър, с когото се развеждат през 2017, а само месеци след финализирането на развода, русокосата моделка официално заявява пред обществеността, че е лудо влюбена и, че мъжът до нея е част от новата глава в живота й, където болестта вече не съществува.

„Последните 5 години бяха трудни. Благодарна съм, че целият този нелек път ми помогна ясно да разбера живота. Имах всичко и загубих всичко, за да осъзная, че по-малкото означава повече. Парите няма да ти помогнат да си купиш щастие.”

С непрестанните си постове в социалните мрежи, фантастична фигура, перфектно здраве и широка усмивка Йоланда по нищо не отстъпва на по-младите си колежки и буди завист, респект и уважение у всичките си повече от 2.5 млн. последователи.

Точно урок по живот и стил представлява и постът от рождения ден на блондинката, където ни учи, освен да бъдем сексапилни и красиви, как да се научим да живеем правилно живота си.

Всички сме виждали Йоадна Хадид на червения килим, независимо дали сама или като придружител на божествените си дъщери.

Там тя винаги е била зашеметяваща. Фотографите се надпреварват коя да снимат по-напред – нея или някоя от щерките.

Иначе в ежедневието си русокосото миньонче залага повече на изчистена и семпла елегантност в черно, отколкото на ярки и шармантни тоалети, като двете си отрочета.

Дните, в които е избрала да избяга от черното, Йоланда се спира на светли, но семпли цветове и лежерни комбинации, които освен удобни, са и много женствени.

Рядко може да бъде забелязана на ниски обувки, но дори тогава, моделът изглежда прекрасно.

Редактор: Марина Делева