Фотоепилатори

1
235
Добави коментар
brandomani
brandomani

 

Фотоепилаторите са модерни и иновативни уреди, служещи за премахването на нежеланото окосмяване по човешкото тяло. Те заменят традиционните методи по отскубване на косъма, често причиняващи болка и дискомфорт, с IPL технология, при която се използва ефективна пулсираща светлина. Благодарение на фотоепилаторите процесът по освобождаване на човешкото тяло от излишните косми става доста по-бърз и безболезнен. В следващите редове ще научите основните предимства на фотоепилаторите в подобен процес, а в допълнение ще бъдат изведени и някои полезни съвети относно реализирането на наистина ефективна фотоепилация.

 

Фотоепилатори с постоянен ефект

 

Ползи и преимущества от притежанието на фотоепилатор могат да се намерят в множество разнообразни аспекти. Започвайки от голямата ефективност по отношение отстраняване на излишните косми и стигайки до лекотата и безболезнеността на цялата процедура. Ето малко повече информация:

Без болка – действително процедурата, извършвана с помощта на фотоепилаторите, е почти напълно безболезнена за съответния човек. Голямата разлика с останалите методи за епилация се крие във факта, че фотоепилаторите отстраняват нежеланите косъмчета, без да водят до увреждания в околните тъкани. Независимо от зоните на човешкото тяло, по които се работи, липсват обичайните болки и неприятни усещания.
Висока ефективност – за високата ефективност на фотоепилаторите спомагат няколко техни свойства. Първото е способността им да премахват дори русите косъмчета по кожата. Освен това благодарение на фотоепилаторите е възможно наведнъж да се работи върху значително по-големи зони от човешкото тяло. Последното ускорява цялостния процес по епилация, както и получаването на желаните от потребителя резултати.
Лесни за използване – фотоепилаторите са изключително лесни за използване, което допринася за непрекъснатото разширяване на приложението им в дома. При тях не са налице множество объркващи копчета и функции, които могат да доведат до грешната им употреба. Механизмът на работа на фотоепилаторите се ограничава до няколко степени, всяка от които отговаря на определени характеристики на кожата. Необходимата информация за въпросните степени ще откриете върху самата кутия на фотоепилатора.

 

Фотоепилатори за гладки крака

 

Продължаваме с няколко полезни практики относно употребата на фотоепилаторите у дома. Те са свързани с предварителната подготовка на човешкото тяло, времето между отделните процедури, както и предпазните мерки, които трябва да се вземат след края им. Подобни практики ще ви гарантират максимална ефективност от цялостния процес по фотоепилация и постигане на желаните резултати по отношение на външния вид. И така, ето какво е полезно да знаете във връзка с използването на фотоепилаторите:

предварителна подготовка – подготовка на тялото несъмнено е необходима, преди да се започне самата работа с фотоепилатора. Добре е например да се погрижите дължината на космите ви да бъде не повече от 2 мм. За целта можете да си направите едно леко бръснене, което ще сведе космите до препоръчителната дължина и ще повиши резултатите от употребата на фотоепилатора.
време между две процедури – удачно е между две процедури с фотоепилатора да има около 30-40 дни разстояние. Реално въздействието на фотоепилатора не дава възможност на косъмчетата да започнат да растат веднага след края на извършената процедура. В повечето случаи малки косъмчета могат да се забележат едва около 2 седмици след това.
след процедурите – съветваме ви за период от поне 2-3 седмици след извършване на фотоепилация да не излагате кожата си на слънце. Пряката слънчева светлина е възможно да доведе до неприятни изгаряния или увреждания на кожата в подобни ситуации.

Разгледайте каталога на магазини Техмарт и изберете фотоепилатор от най-високо качество за своите нужди!   

Фотоепилатори – ползи и преимущества

Използване на фотоепилаторите – добри практики