Идеи за подаръци за Свети Валентин за мама и приятелите

1
144
Добави коментар
svetla58
svetla58

През 365-те дни, които прекараме в непрестанна борба за постигане на душевна удовлетвореност и щастие, минаваме през всякакви приключение, които ни трансформират и шлифоват характерите.

Най-голяма радост, обаче, си отава това да доставяме щастие на любимите си същества. Може би точно това е причината, която се корени в невероятната съблазън, която изпитваме към най-червения празник – Свети Валентин.

Обзети от умопомрачителната мания по купуване на всевъзможни щуротийки, с които да зарадваме половинката, забравяме, че освен нея, ние обичаме и нас ни обичат още няколко човека. Това е празникът на любовта, а кой ни обича по-силно от мама? Татко, баба и дядо…

Някъде на заден план оставяме и прекрасните си приятели, които в много моменти са играли главна роля в живота ни.
Ако на този 14 февруари сте single или пък с гаджето имате страхотна тайфа – не пропускайте приятелите си! Това е жест, който ще размести цялата ви обща вселена.

А нещо малко, дребно и скромно, изпълнено с много обич, което да поставите до възглавницата на майка си рано сутринта, ще е преобрази деня на тази най-свята жена, и ще я накара да се чувства прекрасно.

В природата съществуват много константни и променливи закони, но най-постоянното явление е любовта. Няма човешко същество, което да има силата да устоява на любов.

Затова не се колебайте дори за миг и си харесайте нещо от красивите червени селекции, които направихме за вас.

Редактор: Марина Делева