Спечелете всяка седмица 5 броя NutriBullet от Activia и Billa

14
724
Добави коментар
pgp

За да участват в Играта и респективно да имат право да спечелят и получат награда, участниците следва да изпълнят следните стъпки:

Стъпка 1: да закупят едновременно най-малко три броя от промоционалните продукти, а именно – Активиа Натурална, 280г от търговски обект на „Билла България“ ЕООД, посочен в Приложение N.1 към настоящите правила през периода на провеждане на Играта.

Стъпка 2: към момента на закупуване да получат от съответния търговски обект фискален бон, удостоверяващ покупката и да го съхранят. Стъпка 3: Да регистрират четирицифрения код на фискалния бон на интернет страницата www.activiapromo.bg (в някои обекти от ТВ БИЛЛА е възможно да получите трицифрен код на фискалния бон, в този случай е задължително да добавите 0 пред кода, например ако кодът на фискалния бон е 123, е нужно да въведете код 0123). За целта, участниците следва да създадат свои личен електронен акаунт на сайта www.activiapromo.bg и да регистрират фискалните бонове чрез него. При създаването на акаунта, участникът следва да предостави своя имейл адрес и телефонен номер за връзка, чрез които ще бъде уведомен, в случай че спечели награда Акаунта автоматично ще бъде изтрит след приключване на периода за провеждане на Играта.