“Рейчъл Грийн” стана на 50

1
141
Добави коментар
svetla58
svetla58

Рейчъл Грийн със сигурност знае как да отпразнува със стил това, че навършва половин столетие.

Дженифър Анистън навършва 50 години в понеделник и реши да отбележи събитието в събота вечер, когато тя беше в центъра на най-горещото парти в Лос Анджелис.
В уикенда, когато се провеждат наградите Grammys и BAFTAs, Джен реши да събере едно цяло съзвездие, което да даде старта на бляскавото двудневие.

На ивента в West Hollywood’s Sunset Tower Рийз Уидърспун, Лора Дерн, Гуинет Полтроу, Джон Майер, Робърт Дауни младши, Кейт Хъдсън, Деми Мур, Джордж и Амал Клуни, Къртни Кокс, Барбра Стрейзън, Лиса Кудроу, Сандра Бълок, Елън Дегенерес, Синди Крауфорд, Джейсън Бейтман, Дженифър Мейър, Джон Майер, Том Форд, Дейвид Аркет, Кейти Пери и Орландо Блум, които пристигнаха на мотор, дойдоха да поздравят дългогодишната си приятелка и да отпразнуват подобаващо юбилея.

Но може би най-неочакваният гост беше не някой друг, а бившият съпруг на актрисата Брад Пит. Той бе забелязан да пристига на партито, носещ бейзболна шапка, което го направи трудно разпознаваем за тълпата.

 

Очевидно е, че има смисъл Брад да е там – в края на краищата той и Джен бяха женени с години, а след това се разделиха в приятелски отношения. За повече от десетилетие нито един от двамата не си позволи да каже нещо отрицателно за другия. Каквото и да си говорим, малко е странно да ги видим заедно, защото все пак това е първата им обща среща след развода им. Но пък определено е хубаво да видим любимците си в приятелска атмосфера.

През 2015 година неостаряващата „Приятелка” заговори открито за взаимоотношенията им с Брад, като каза: „Ние не сме в непрекъсната ежедневна комуникация, но и двамата искаме само най-доброто един за друг. Все пак никой не е направил нещо нередно. Знаете какво имам предвид – понякога просто нещата се случват.”

Двойката се среща за първи път през 1998 година на „blind date”, организирана от техните агенти. След това, през 1999, двамата се появиха на церемонията по връчването на Emmy Awards, което беше категорична заявка, че двамата вече са новата любима двойка на Холивуд, Само след няколко месеца папараците уловиха годежен пръстен на ръката на Джен, а на 29 юли следващата година тя и Брад станаха съпруг и съпруга на пищна церемония на брега в Малибу, заобиколени от семейство, приятели и колеги.

Дженифър пристигна първа и сама на партито към 20:00, облечена в черен гащеризон и спусната коса. Само 45 минути след нея Брад Пит също пристигна сам, като влезе в сградата, придружен от охраната си.

Джордж и Амал Клуни смаяха всички с изтънчена визия, която включваше пурпурна кадифена рокля с тънки презрамки и секси деколте, изправена до черен блейзер в комбинация с тъмна риза.

Рийз Уидърспун, която ще се снима с Анистън в предстояща телевизионна поредица на Apple TV, изглеждаше готова да се забавлява с къса черна рокля и високи токчета.

Приятелката и в живота на актрисата, Кортни Кокс, изглеждаше бляскава в черен ансамбъл и висящи обеци, докато Лиса Кудроу го даваше доста по-небрежно в дънки, черен топ и светло палто.

Елън ДеДженерес беше облечена в обичайното си „парадно облекло” – черно-червен спортен ансамбъл и бели маратонки.

За разлика от Гуинет Полтроу и бивша годеница на Брад Пит, която носеше миди рокля с пайети, Nude палто и кафяви ботуши.

Гостите се настаниха около басейна и задния бар, пиейки коктейли и вдигайки тостове за рожденичката. На партито имаше специално поканен DJ, който да забавлява гостите, както и много цветя и свещи. Всички прегръщаха Днеифър и пищяха „Честит рожден ден!”. Сред гостите бяха и роднините на актрисата.

Редактор: Марина Делева