Поредна модна изцепка на Cardi B

1
152
Добави коментар
svetla58
svetla58

Една от най-любимите ни и забавни рубрики е “неMODNO”, защото в нея споделяме уникални визии и модни изцепки, които винаги будят, хем удивление, хем смях у нас.
Както не за първи път казваме – ентусиазмът на модните дизайнери, стилисти и някои селебритита минава границите на благоразумната екстравагантност и естетика. Един такъв случай е рапърката Cardi B, която много често ни „гостува” в “неMODNO”. И има защо.

Нейният стил се характеризира основно с ЦВЕТА! Тя определено е фенка на ярките bold нюанси и скандални визии – под ‘скандални’ имаме предвид – вулгарно разголени и грозни. Ами хич не е толкова готина, за колкото се мисли тая мацка. Горе-долу е същата картинка и с Ники Минаж. Но там е друга история.

Радваме се, че имаме възможността да видим Cardi B в една по-семпла и изтънчена визия, иначе съвсем щяхме да я зачеркнем с червено хиксче. R&B изпълнителката „блесна” на мартенската корица на Herper’s Bazaar, където се изживява като героиня от приказките. В материалът тя разказва за славата, богатството и животът й, приличащ на приказка. За снимките я накиприха с Balenciaga, BVLGARI и Chloe. Там наистина е cool! “Кой би помисли?”, наистина, както написа самата тя на поста си с корицата.

А днес я поставяме в тази категория „НЕmodno”, заради едно наистина ужасно визуално решение.

В този ансамбъл НЯМА нито един детайл, който да е хубав или поне слабо да се доближава до „хубавото”.

Нито шарената й коса, сякаш е на някой третокласен фестивал. Нито ужасяващите й нокти, които по-скоро наподобяват тези на вещицата от „Хензел и Гретел”. Нито уродливият сутиен или пък отвратителните й обувки. Може би, но казваме само ‘МОЖЕ БИ”, единствено чифтът деним би могъл да бъде изваден от клоаката на този аутфит. А демонстрацията на кичозните накити, само допълнително плюе върху цялата визия. За еднакво вулгарните грим и отчетлив  жест с пръстите, коментарите са излишни.

Редактор: Марина Делева