Млади и красиви! Двойка мечта

1
194
Добави коментар
svetla58
svetla58

Има едни такива велики имена в модата индустрия, които, като ги чуе човек, и си представя нещо наистина фамозно и голямо. Ето така се почувствахме и ние, когато разбрахме, че вече толкова нашумялата корица на мартенския Vogue US с Джъстин и Хейли на нея, е заснета не от кого да е, а от самата Ани Лейбовиц. Ние сме нейни верни последователи и искрено си признаваме, че се възхищаваме на работата на тази жена. На мнение сме, че тя няма грешен кадър. И в случая е така.

Не подценяваме харизмата на любовта на двамата млади, но сме убедени в това, че да пленяват погледа по този начин и да изглеждат така магично, е заради фотографът, заснел кадрите и успял да улови, невидимото за очите. Тази дарба я има само Ани. Всички модни фотографи, които са пробили във fashion индустрията, са факири на блендата, но Лейбовиц не работи само с образите, тя мело борави с емоциите на хората и успява да ги канализира в една единствена посока – ценния отпечатък  върху лентата.

Сами виждате за какво говорим. Корицата стана любима на целия свят само минути, след като Vogue пусна снимките от сесията. Списанието почти никога не ни е разочаровало със слаба визия, но този път овациите са в пъти повече.

На снимките се вижда една силна любов, овенчана със заветното ‘ДА!’само 12 седмици след началото на романса. Менделсоновата симфония ще зазвучи за двамата след няколко месеца на скромна церемония, поне по първоначални планове на двойката.

Прекрасен романтичен годеж последва груба раздяла три години преди това. Месец-два след него пък дойде ред и на „тайната” сватба. Сега очакваме да видим дали двамата ще стигнат и до истинска брачна церемония, като по филмите.

Интервюто с Джъстин и Хейли Бийбър е наистина вдъхновяващо и много полезно. За да не ви отегчаваме с преразказ, ще резюмираме разговорът по следния начин:

„Никак е лесно, признаваме си. Но ние се учим в движение. Не е розово и непрестанно красиво. Не се будим сутрин с вярването, че другият е съвършен. Това не е бракът. Но друго е красивото в него – желанието да се бориш за нещо, да се отдадеш на връзката, на желанието да изградите общо бъдеще. Важното е, че в края на деня той продължава да бъде моят най-добър приятел.”

В серията снимки от Калифорния, Бийбър са с дизайни на Dolce and Gabbana, Paco Rabanne и Stella McCartney.

Реактор: Марина Делева