Разцъфна любовта на Орландо Блуум и Кейти Пери

1
141
Добави коментар
svetla58
svetla58

Съвсем очаквано, в светлината на новия ден – след 14 февруари, на бял свят излизат новините за сватби, предложения и годежи. Не закъсня и вестта за поредната двойка, която ще мине под (bloom) венчилото много скоро.

Може да не се радвaме на настоящата половинка на господин Bloom толкова, колкото на бившата му, все пак тя беше божествената Миранда Кер – baby face на Victoria’s secret, но тъй като тя не просто бързо си намери негов заместител, но и сключи брак с него, а сега се радва на няколко месечно бебе, редно беше и Орлано да продължи напред. И той най-накрая пое по този път. Първо, благодарение на майката на Кейти Пери, всички последователи на двойката в Instagram разбраха, че навръх Свети Валентин певицата и актьорът са се сгодили.

„Вижте кой се сгоди.”

Скоро след това самата певица качи снимка с винтидж розов камък, даден й от ‘Леголас Зеленолисти.

“Full Bloom” гласи новината, дошла от профила на поп певицата, разцъфнала от щастие.

След около 3-годишна връзка, която започна на афтърпартито на Златните глобуси през 2016 година и множеството спекулации за събрания и раздели, двойката най-накрая предприе сериозна крачка към съвместно бъдеще. Те реално имаха една раздяла през март 2017, като споделиха в общо изявление, че все още са приятели. Не след дълго пътищата им отново се преплетоха, за да ги заведат до момента на заветното “Да!”

Пери има един брак отпреди 10 години, който завърши с тотален крах, което разклати вярата на певицата в любовта и мъжете, но все пак тя преодоля травмата и сега е готова да разцъфне в изцяло нов брак.
Орландо Блуум, от своя страна, също беше женен за Миранда Кер от 2007 до 2013. Неговият брак също не завърши с happy end, но пък двамата са родители на 8-годишния Флин. Орландо и Миранда са свързани за цял живот и в името на детето се стараят да запазят приятелски отношения.

Огромният пръстен блести с блясъка за осем бели диаманти, обграждащи голям пурпурен камък.

И феноменално много прилича на пръстена на принцеса Еухения.

Редактор: Марина Делева