Козметика с инициалите V B е на път да ни озари

1
114
Добави коментар
svetla58
svetla58

Освен да хапва сьомга всеки ден, да използва чиста козметика, да спи по 8 часа, да пие много вода, да тренира и да полага всички грижи за красотата на своята кожа, неостаряващата госпожа Бекъм се радва и на много специални гени, които я слагат в графата „Феноменално неостаряващи”. За тези, обаче, които нямат този генетичен късмет, Виктоия Бекъм пуска специална козметична линия. Не е голяма изненадата, че бившата спайска се проявява в ново амплоа. Тя е широкоспектърна бизнесдама, а личната й fashion империя се разраства все повече, като границите й вече са невидими.

След като наскоро пусна свой личен youtube канал, следващата ниша, в която иска да се намести дизайнерката е тази на козметичната индустрия. Това не е първият подобен проект на Вики. Преди три години, бял свят видяха два lineup-а гримове с ограничено издание в колаборация с Estée Lauder.

Друго си е, обаче, двубуквието V B да стои отпред на шишенцето.
Victoria Beckham Beauty ще стартира като чиста дигитална марка за есен/зима 2019 и ще се продава чрез victoriabeckham.com.

Базирана в Ню Йорк, марката ще бъде оглавена от съоснователя и главен изпълнителен директор Сара Креал, която има 25-годишен опит в бюти индустрията, като работи с компании като Prada и Bobbi Brown Cosmetics. Точно с Креал Воктория работеше и по капсулния проект Victoria Beckham x Estée Lauder.

Изпълнителният директор описва последното бюти начинание на бившата певица като естествен ход. Според нея Вики „има вродена любов към красотата, която е започнала, когато е била много млада и е продължила, без да намалява. Тази автентичност ще влезе в цялата бизнес стратегия и тъй като всичко ще бъде пряко наблюдавано от Виктория, линията ще бъде повишена и безупречно организирана.”

Г-жа Бекъм заяви, че новата марка, която също ще има елемент на уелнес, укрепва нейната всеобхватна визия, за да даде възможност на жените да се чувстват „уверени и силни във всеки аспект от живота си. Искам да се грижа за жените отвътре и отвън, като им осигурявам необходимите must-haves в грима, грижата за кожата, аромати и уелнес, от които се нуждая аз в собствения си живот.”

Мамчето на цял футболен отбор юнаци заяви, че възнамерява да популяризира козметичните продукти по същия начин, по който го прави с дрехите и аксесоарите си – говорейки директно на потребителите и насърчавайки чувството за общност, чрез социалните медии и по-специално Instagram, YouTube и уеб сайта на нейната марка.

Едно от най-важните условия за отличен резултат в работата за Вики е непрестанната й комуникация и диалог с потребителите. По този начин тя стартира моделиерския си бранд. Така смята да процедира и сега. Докато произвежда козметиката, непрестанно ще се допитва за мнения и препоръки до собствените си последователи.

Няма съмнение, че за Вики тази колекция ще бъде много лична.

Редактор: Марина Делева