По-красив и по-модерен лайфстайл

1
163
Добави коментар
svetla58
svetla58

Tri-Coastal Design

Водена от неизчерпаема страст и амбиция, Tri-Coastal Design създава обекти за дома и личността. Продуктите са резултат на творчески екип от дизайнери-мечтатели, които превръщат иновативните идеи във функционални продукти.

Tri-Coastal Design е създадена през 1990 г. с цел да напълни пазара с красиво проектирани, висококачествени продукти. Марката се отличава от своите конкуренти с най-високия индустриален стандарт на пазара. Това им позволява да създават уникални, стилни, свежи и функционални продукти… продукти, които няма да намерите никъде другаде.

Базирана в Уортън, Ню Джърси, с допълнителни офиси в Ню Йорк, Калифорния, Пуерто Рико, Италия, Канада, Милано, Лондон и Хонг Конг, а в България ще ги намерите само във vivre. Tri-Coastal Design е основният ресурс за продукти, подобряващи начина на живот, правейки го по-красив и по-модерен.

Водени от неуморен фокус върху вдъхновението, иновациите и растежа, марката поема ангажимента да достави най-модерните продукти, които надхвърлят очакванията на партньори, потребители и търговци. Tri-Coastal Design поставя границата на високите постижения с цели и стратегии за постигането на една единствена върховна цел – 100% удовлетвореност на клиентите.

От новородени до пораснали хлапета, от Великден до Коледа, от продукти за баня до домашни любимци… тези продукти ще задоволят наистина всички!

Освен всички позитиви, които ви представихме досега за Tri-Coastal Design, една от най-важните характеристики на компанията е, че тя работи в посока устойчиво развитие.

Като водеща глобална компания за дизайн и производство, тя носи отговорността да бъде индустриална парадигма. Започвайки с устойчив дизайн, те заявяват, че ще намалят въздействието си върху околната среда, включвайки хармонични материали. Твърдо стоят зад позицията да продължат да прилагат инициативи, които гарантират и поддържат здравословно производство.

Bright & Bold

Колекция от всякакви модели тефтери и органайзери, посветена на ярките цветове, смели шрифтове и комбинация от традиционни занаятчийски хартии и материали от веганска кожа.

Компанията търси най-актуалните тенденции и дизайнерският им екип работи непрекъснато, за да създава колекции, които са стилни и модерни, но и подходящи за всеки дом.

Дизайните, от които можете да избирате, са събрали в себе си една безкрайна джунгла от модели, цветове, форми, аксесоари и атрибути, които значително ще подобрят качеството на лайфстайла ви в посока градация на лукса и модерността.

Северно сияние

Колекция, вдъхновена от цветовете на aurora borealis, която включва няколко кутии в различни размери и широка гама канцеларски материали.

Скъпоценни метали

Харесва ви блясъка, харесва ви златното фолио и смелите принтове… тази линия е идеалното обобщение на стила glamour bright sparkle style!

 

Navy Blush

Колекция, вдъхновена от силните контрасти и смелите цветове, съчетава геометрично синьо-златен принт с розово и синьо-цветен принт, създавайки смесица от силни американски акценти.

Stockholm

Мрамор, геометрични принтове, пастелни цветове и златни акценти … Стокхолмската колекция е задължителна за всички любители на северния стил.

Palm Beach Chic

Специална принтовка за онези от вас, които носят в себе си свежия полъх на крайбрежния морски бриз, солта на морето, златното на пясъка, зеленото на палмите и розовото на фламингото.

I Do, I Do!

За всички бъдещи булки, които искат да организират перфектната сватба, Tri-Coastal Design създадоха съвсем нова линия малки кутии, чанти и органайзери, за да се държи всичко под контрол!

Любовни точки

Елегантна колекция в синьо, бяло и златно, с принтове на точки, подсладена от сладко котенце!

Продукти с романтичен и традиционен дизайн, изработени от цветя, пастелни цветове, препратки към европейските градове и класически формулировки. Всичко, което можете да си представите, събрани в едно!

Редактор: Марина Делева