Домакински уреди Бош – цялостно управление на Facebook страница

1
182
Добави коментар
narabova
narabova

Домакински уреди Бош – цялостно управление на Facebook страница

БСХ Домакински уреди България ЕООД е част от водещия световен доставчик на технологии и услуги. Продуктите на марката са създадени да вдъхновяват и да подобряват качеството на живот, като предлагат иновативации и ефективност. Клъстърът за домакински уреди на технологичния гигант създава модерни домакинска техника с най-високо качество, като предоставя интелигентни и надеждни решения за дома.

Задачата:

Цялостно управление на Facebook страницата Bosch Home Bulgaria, подобряване на комуникацията с аудиторията, създаване и управление на Facebook реклама.

Какво направихме:

Отделихме време, за да вникнем в детайли в продуктовото портфолио на бранда и се запознахме с неговата аудитория. Направихме анализ на рекламното представяне на конкурентните марки в социалните мрежи. Основна цел, за която трябваше да работим, бе активната комуникация с аудиторията.

Разработихме стратегия за управление на Facebook страницата на бранда с микс от продуктови, забавни и ангажиращи публикации с въздействащ текст и визии. Имайки предвид, че Facebook алгоритъмът дава приоритет на публикации с много на брой коментари и още повече – такива с различно съдържание, както и че показва страницата отново на аудитория, която е взаимодействала с нея, знаехме как точно да действаме. Заложихме на емоция и припознаване на проблемите, с които потребителите се сблъскват. Наблегнахме на тон на говорене, скъсяващ дистанцията и насърчаващи разговор или реакция и така успяхме да увеличим привързаността на аудиторията, както и запитванията за конкретни уреди и промоции.

Започвайки работа получихме високи цели и предизвикателни метрики, които глобалния бранд поставя на регионално ниво, което само ни мотивира да дадем повече.

Извършвани услуги:

Създаване на стратегия за управление на Facebook страница, графичен дизайн и копирайтинг, администриране на Facebook страница, модериране и развитие на общност от фенове, Facebook реклама и управление на бюджет за нея.