УЛТРА ХИДРАТИРАЩА ТЕРАПИЯ ЗА КОСА

1
236
Добави коментар
MilanoBeauty
MilanoBeauty

УЛТРА ХИДРАТИРАЩА ТЕРАПИЯ „NU TRI“ ЗА СУХА И УВРЕДЕНА КОСА С ЕКСТРАКТ ОТ КАШМИР И УЛТРАЗВУКОВА ПРЕСА!

Ултра хидратиращата терапия е иновативна система, проектирана да възстанови хидробаланса на сухите и много сухите коси. Продуктите са с подхранващи формули, чиито съставки овлажняват косата и я подхранват от корена до върховете, като и придават гладкост, жизненост и копринена мекота!

Терапията съдържа:

протеини за възстановяване недостатъците по дължината на косата и придаващи копринена мекота. липиди – за ефективна защита на фибрите на косъма и предпазващи косата от изсушаване. витамини и минерали, които подхранват скалпа и придават жизненост и виталност на косата.

Ултра хидратираща терапия за много суха и увредена коса в две стъпки включва:

Масажно измиване с Ултра овлажняващ шампоан с витамин F и екстракти от кашмир и овес, които подсилват и предпазват фибрите на косъма. Нанасяне на Ултра хидратираща маска с витамин F и екстракти от кашмир и овес с ултразвукова и инфрачервена преса, която увеличава активните молекули от маската и те се усвояват по-добре от косъма, достигайки до ядрото и кутикула му.Пресата осигурява отлично не абразивно почистване на обвивката на косъма, както и дълбоко насищане и подхранване с активни хидратиращи и реконструиращи агенти за трайно регенериране, блясък и копринена мекота.