Роналдо излиза тази вечер срещу „Атлетико“ Мадрид

2
137
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Тази вечер Кристиано Роналдо ще се завърне в Мадрид. „Ювентус“ гостува на „Атлетико“ в първи мач от 1/8-финалите на Шампионска лига, a срещата на „Уанда Метрополитано“ ще бъде по-специална за португалския нападател, защото „рохибланкос“ са един от любимите му съперници.

Роналдо има 22 гола и 8 асистенции в 29 мача срещу „Атлетико“, а балансът му е 15 победи, 8 равенства и 8 загуби. В кариерата си той е вкарвал повече голове само на „Севиля“ (27) и „Хетафе“ (23).

След официалната тренировка Масимилиано Алегри разкри, че ще може да разчита на Пауло Дибала, но Сами Кедира отпада от сметките му заради контузия.

„Атлетико“ е страхотен домакин от началото на сезона. „Дюшекчиите“ имат само една загуба у дома в 17 мача във всички турнири.

В трите си срещи от груповата фаза на Шампионската лига през тази кампания играчите на Диего Симеоне са допуснали само един гол.

Петима футболисти на „Атлетико“ висят с картони и могат да пропуснат реванша. Това са Диего Коста, Хосе Хименес, Филипе Луиш, Томас Партей и Анхел Кореа.

От „Ювентус“ такава опасност грози Блез Матюиди и Алекс Сандро.