Акинфенва вече не е най-силният футболист във FIFA 19

1
509
Добави коментар
sapa84
sapa84

Адебайо Акинфенва е един от най-известните и разпознаваеми играчи във Футболната лига на Англия. Той стана глобална звезда с над един милион последователи в своя Instagram профил благодарение на невероятната си сила.

Акинфенва беше най-силният футболист в няколко версии на FIFA и, като изключим картите от специални събития в играта, той беше най-силният играч и в новото издание FIFA 19 Ultimate Team с 97 точки. Сега обаче, след зимния ъпдейт на уменията на футболистите, титлата му беше отнета от нападателя на Айнтрахт Франкфурт Себастиан Алер.

Добрите му изяви с екипа на немския отбор доведоха до вдигане на всичките му умения, включително и на силата му от 91 на 98.

Таранът на Уикъмб Уондърърс едва ли ще бъде доволен, че е загубил короната си, след като беше най-силният играч във всяко издание на играта от FIFA 12, а това е равносилно на седем години господство.

Във FIFA 11, титлата бе отредена на Емил Хески, а пред Акинфенва имаше още трима футболисти, включително и нападателя на Тотнъм Фернандо Йоренте. От тогава, нито една карта не успя да изпревари Акинфенва, като само веднъж той трябваше да дели приза за най-мощен футболист, когато във FIFA 13 същата оценка получи и слабо известния играч на Легия Варшава Диксън Чото.

Внушителните габарити и изключителната мощ на Себастиан Алер му помогнаха да бъде един от най-нашумялите играчи в Бундеслигата през този сезон. 190-сантиметровия френски футболист е с 11 гола в 22 мача през този сезон, гарнирани с осем асистенции. Цената на 24-годишния играч се покачи на 35 млн. според Transfermarkt, след като Айнтрахт го закупиха за само 7 млн. евро през лятото на 2017 г.

Акинфенва вече не е най-силният футболист във FIFA 19

5 (100%) 5 гласа