Спечелете билети за концерт на Ед Шийрън, ключодържатели и кенчета от Coca-Cola

14
550
Добави коментар
pgp

„Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Портокал и Sprite от 500 мл с промоционални етикети, както и кенове Coca-Cola и Coca-Cola Zero от 330 мл.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията от обектите – наградни центрове срещу печеливша капачка, са следните:

1)     Ключодържатели  / печеливш текст „ключодържател“

2)     Coca-Cola Zero кен 330мл / печеливш текст „КЕН330“

Наградите, които могат да бъдат спечелени от наградните центрове се предоставят от наградни центрове, в които има налични награди, срещу предоставяне на печеливша капачка.

Повече информация за наградните центрове може да бъде получена на телефона на потребителя 0800 12345 (безплатна линия).

Награди от томбола в MySPARX  (www.mysparx.bg):     Билет за Музикален концерт – Ed Sheeran в Букурещ

Закупете бутилка или кен от участващите опаковки. Под капачката на 500мл бутилка  или езичето на 330мл КЕН  ще откриете:

    уникален код за MySPARX  (www.mysparx.bg), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия код, съгласно правилата на играта MySPARX, публикувани на www.mysparx.bg и www.coca-cola.bg, за участие в томболата за описаната награда в т. 7.1.2. . Точният брой кодове, необходими за участие в томболата за нарадите от т. 7.1.2, е описан в т. 8.2.2.

Регистрация: за да участва в тегленето на томболата, Участникът в Промоцията трябва да има регистрация в платформата MySPARX  според Условията за ползване, налични тук: https://mysparx.bg/page/terms-of-use. Регистрацията трябва да бъда направена чрез уебсайта www.mysparx.bg или мобилното приложение MySPARX (налично в Play Store и App Store). Регистрация на уникален код може да бъде направена след регистрацията на профил. Регистрация е безплатна и изисква следното:

Номер на мобилен телефон (08x 1234567). Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.