Какво да подаря на Мъж зодия Риби?

6
329
Добави коментар
motley
motley

Какво да подаря на Мъж зодия Риби?

Уязвима, чувствена, талантлива, мечтател-индивидуалист – така човекът Риби характеризира хороскопите. Да живееш с такъв мъж с една жена изглежда като приказка, друга се помни? като лош сън. Въпреки това, много зависи от тяхната звездна съвместимост.

Мъж Риби – Описание

Той изобщо не отговаря на вида на бруталния мачо: ние сме ранени и мечтателни, той обича да строи замъци във въздуха, но не бърза да реализира плановете си. Но той може да измисли уникален проект или да даде обещаваща идея, за която ще бъде даден медал на някой друг. Творческият човек няма да бъде обиден от Риба: той се чувства комфортно в самота, блаженство, тишина. Понякога сънищата стигат толкова далеч, че става трудно да се разбере.

В изкуството и интелектуалната дейност за него има малко съперници. В емоциите, той е непредсказуем, ярък, чувствително реагира на настроението на хората наблизо и е лесно да го обидиш. Риби предизвикват доверие, желание за общуване, особено след като прощават на другите своите недостатъци, слушат внимателно, знаят как да симпатизират. Но не всеки може да бъде приятел с тях – тези хора са твърде необичайни.

Липсата на твърдост и ясна собствена позиция правят риба човек зависим от околната среда. Той приема вярвания, поведение, навици на тези, с които живее или прекарва много време.

Сексуален хороскоп Мъж зодия Риби

Романтичен човек, в секса, той не признава ограниченията. Обича да опитва нещо необичайно и забранено, особено ако инициативата принадлежи на партньор. Именно тези хора изгарят от похот, когато видят партньора си с друг или друг.

Мъж зодия Риби – романтична природа

Мазохист по природа, той светва при мисълта за жената-любовница. Идеята за наказание и бичове го довежда до екстаз. Той обича да се подчинява и изпълнява най-странните сексуални фантазии на партньора си. Той е способен да затвори очи за морални норми и социални ограничения, дори само за да се разтвори в безусловно покорство, толкова сладък и приканващ за Риби.

Бракът с човек от този зодиакален знак е труден. Той не дава на брака връзка сериозен смисъл и не може да откаже интимността си с жената, която харесва. Можете да го запазите само чрез непрекъснато увеличаване на интимните отношения. За една жена без тайна. Искате да запазите свежестта на отношенията и силата на брака – да се интересувате активно от новостите в секс магазините.

Подходящ партньор за Мъж зодия Риби

Романтичният мечтател ще бъде щастлив с дамите от елементите на Водата и Земята. С водните знаци съюзът ще бъде успешен поради сближаването на възгледите за връзката. С земни знаци, Рибите са спокойни и удобни в ежедневието.

Връзка между Мъж Риби и жена Рак: идеални партньори. Емоционалното съвпадение с раците е 100%: тези двамата дишат в унисон и се разбират от половин дума.

Връзка между Мъж Риби и жена Скорпион: формират духовна връзка. В допълнение, и двата знака сексуално отпуснати и са напълно в състояние да задоволят не само духовни, но и физически нужди на партньора.

Връзка между Мъж Риби и жена Телец: силна връзка, доста удобни и за двамата.

Връзка между Мъж Риби и жена Козирог: По-малко успешен съюз, те са твърде взискателни. С течение на времето престават да харесват дори робинята.

Връзка между Мъж Риби и жена Водолей: Съюзът е доста успешен. Творческият подход към решаването на ежедневните проблеми и липсата на пуританство укрепват отношенията на тези хора. И ако имат общо хоби, семейството ще остане силно в продължение на много години.

От огъня знаците съвпадат с Риби от гледна точка на външен вид и сексуален темперамент, само Овен. И двамата са идеалисти с богат вътрешен свят. Те ще се приближат дотолкова, доколкото партньорите ще се поддават един на друг и ще поддържат равни отношения.

С романтични Риби е лесно за онези дами, които са готови да се справят с проблемите на домакинството. Намирането на точния чифт за такъв човек не е лесно.

НЕподходящ партньор за Мъж зодия Риби

В семейния живот, Риби е особено трудно с представители на въздуха и огън елементи. Те са твърде различни, за да се срещнат с партньора ви всеки ден.

Съвместимост между Мъж Риби и жена Близнаци: Колкото по-скоро се разпаднат, толкова по-добре. Няма шанс да се спаси този брак, освен ако съпрузите не решат да живеят заедно и не обръщат внимание на тайните и поведението на другият.

Съвместимост между Мъж Риби и жена Лъв: Това рядко се оказва успешен съюз. Единствената точка на контакт е вроденото разбиране на красивото. Но енергичната лъвица е раздразнена от пасивността на съпруга си и безразличието си към парите, така че разногласията са неизбежни.

Съвместимост между Мъж Риби и жена Дева: Девите са практични и трудолюбиви, така че споделянето на живот с Риби е невъзможно за тях. Но тези двама могат да бъдат приятели един с друг.

Съвместимост между Мъж Риби и жена Везни: винаги са недоволни от непрактичността на Риби и липсата на ясна житейска цел за мъжа. Жената на Везни е ясна и гореща, нейните претенции карат Риби да чувстват постоянен дискомфорт. Така че идеята за развод постоянно се издига на хоризонта.

Съвместимост между Мъж Риби и жена Стрелец: Брак, пълен с неразрешими противоречия. Когато жената действа, решава проблеми, съпругът върви с потока. В леглото тези двамата са добре, но в реалния живот е трудно.

Романтичните риби ще могат да привлекат всяко момиче. Но не всеки представител на този знак на зодиака е в състояние да я държи близо и да дава щастие.

Творчески натури, мечтатели, романтици, Риби не са много енергични, но привличат вниманието на другите със специално поведение и светоглед. Те са приятни в общуването, непрактични и завладяващи с духовна чувствителност.

10 популярни българи зодия РИБИ: КАКВО ДА ПОДАРЯ НА Мъж зодия Риби

Да се избере подарък за Риби не е толкова сложно: приятен лек филм, още по-добре подборка от романтични, интелектуални филми или пък най-нашумелия филм. Последната книга на техния любим писател, диск с разпускаща музика. Можете да им направите специален комплект за релакс– кутия с ръчно правен сапун, пяна, соли за вана, ароматна свещ или ароматни пръчици. Любим подарък за Риби са хубавите бижута, талисмани, маркови дрехи и аксесоари, парфюми.

Те обичат сложната опаковка, която не бие на очи, но е многопластова и изящна. Кутия, в нея друга кутийка, залепени сухи листа от роза или сухи треви, многослойна хартия, привързана с копринена панделка. Рибите обичат съзерцанието, обичат да размишляват, да разпускат, да почиват с душата и тялото си, да се потапят в приятни спомени и мечти за бъдещето. Те нямат нищо против да прекарат важните празници в интимна романтична обстановка с любимия човек, с шампанско и вечеря на свещи, с вана, пълна с розови листа.

Как да избера подарък според зодията, идеи: