Надал се завърна победоносно. Надви Миша Зверев :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
156
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

След точно 30 дни принудително отсъствие, Рафаел Надал се завърна на корта с категорична победа в Акапулко. На старта на турнира той надви Миша Зверев с 6:3, 6:3.

Испанецът направи ранен пробив още в първия сет за 3:1, а приключи мача с 25 уинъра, 14 непредизвикани грешки и без нито един пробив.

„Щастлив съм за победата. Никога не е лесно срещу Миша, особено когато не си се състезавал от известно време.“, бяха първите думи на носителя на 17 титли от Големия шлем след успеха.

Това беше първи мач за Матадора от Откритото първенство на Австралия през януари, където загуби в три сета във финала от Новак Джокович.

За Надал, победата над Зверев в Акапулко е 15-та в 16 мача в турнира, като при всяко от участията си досега той е достигал до финал.

Следващият му съперник в борба за място на четвъртфиналите е австралиеца Ник Кириос, който елиминира трудно италианеца Андреас Сепи с  6:3, 7:5.