Роналдо отваря клиника за присаждане на коса :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
245
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Кристиано Роналдо може да напусна Мадрид през лятото, но скоро ще се завърне като инвеститор. Португалецът е част от фирма, чиято следваща цел е да отвори клиника за присаждане на коса в испанската столица.

„Освен на футбола, обръщам много внимание на здравето, технологията и иновациите. Това са областите, в които искам да инвестирам. Искам първата клиника от веригата да бъде в Мадрид – град, в който живях толкова много години“, заяви Роналдо.

Португалецът игра за „Реал“ Мадрид от 2009 до 2018 г. През лятото на миналата година той премина в италианския „Ювентус“, но явно все още иска да инвестира в испанската икономика. В момента неговият дял е 1 млн. евро, като се очаква в следващите 3-4 години инвестицията му да достигне до 25 млн. евро.

За новия му бизнес ще се грижи неговата половинка – Джорджина Родригес, която се очаква да заеме ръководна позиция.

В клиниката ще работят 150 души, ще има 18 кабинета, в които ще могат да се извършват по 18 трансплантации на ден.

Клиенти от чужбина също ще може да се възползват от услугите на новото лечебно заведение. То ще предлага не само лечение, но и хотел и трансфер до и от летището. В момента бизнесът с присаждане на коса е най-добре развит в Турция, където има няколко клиники.

Очаква се тази в Мадрид да отвори врати на 18 март.