Любовта мина по червения килим на Оскарите

1
200
Добави коментар
svetla58
svetla58

Любовта витае с особено голяма сила в холивудския въздух от снощи, по време на връчването на златните статуетки на Наградите на Академията. Беше ясно, че големите любови ще направят силен удар на червения килим.

Бадли Купър и Ирина Шейх

Всъщност най-забележителните дуети на Холивуд официално превърнаха 91-та поред нощ на Academy Awards в нощта на влюбените, тъй като през цялото време демонстрираха силната си връзка, минавайки по червеното кадифе. Става дума за номинирания за най-добър режисьор Спайк Лий и съпругата на Тоня Луис Лий и няколко други двойки сладури. Дългогодишната двойка направи фурор при пристигането си, защото и двамата избухнаха с визия и тонове цвят и блясък по себе си.

Разбира се, Спайк и Тоня не са единствената забележителна двойка, която се появи на шоуто. Джейсън Момоа и Лиса Бонет също разбиха червения килим на Оскарите, доказвайки, че този холивудски ивент е перфектното място за проява на любов след Деня на влюбените.

Въпреки всичко още една двойка открадна светлините на прожекторите за себе си – Дженифър Лопес и Алекс Родригес. Тези двамата са безпогрешни в избора си на визии и поведение – определено знаят къде, как и по колко. J. Lo и A-Rod дори си позволиха фриволна прегръдка пред очите на милионите фенове.

За по-подробен и задълбочен поглед върху цялата любов на червения килим, погледнете сладките снимки надолу!

Дарън Ле Галло и Ейми Адамс

Луси Бойнтън и Реми Малек

Тери Крюз и Ребека Кинг-Крюс

Фарел Уилямс и Хелън Ласичан

Томи Хилфайгер и Ди Оклепо

Оливиа Колман и Ед Синклер

Махершала Али и Аматус Сами – Карим

Адам Драйвър и Джоан Тъкар

Крисчън Бейл и Сиби Блажич

Сам Елиът и Катрин Рос

Майк Майърс и Кели Тисдейл

Джордан Пийл и Челси Перети

Кийгън-Майкъл Кий и съпругата му Елиса

Джон Мълейни и Анамари Тендлър

Дейвид Ойелово и Джесика Ойелово

Бременната Кристен Ритър и Адам Грандюсиел

Редактор: Марина Делева