Упражнения по стил с прелестната Ива Екимова

1
167
Добави коментар
svetla58
svetla58

Както казахме преди няколко дни за Ива Екимова „Ива е от “онази особена порода таралежи”, които са пълни с красоти в себе си. Да кажем, че е просто PR или ТВ водещ, или лице на някоя марка… Не! Нищо от тези неща не може да побере в себе си качествата и талантите на Ива Екимова. Освен безкрайно талантлива, тя е и много красива, неподозирано умна и много чувствителна.”

Днес й обръщаме специално внимание, заради друга нейна отличителна черта, а именно – безупречният й стил. Ива не веднъж е попадала в класации за най-добре облечените известни личности и обикновено заема челните позиции в съревнованията за БГ модни икони.

Някой биха я определили като поредната русокоса кифла, която ни се хили глуповато от малкия екран и не спира да сменя партита, клубове, мъже и дрехи.
Ние, обаче, й слагаме определенията „пич” и „истинска класна дама” и това е! Тя е такава. Такова й е ДНК. Така е изградила тя самата себе си през годините назад! Въпреки че животът не е бил много благосклонен към нея, ‘момичето на късмета’ определя себе си като момиче с късмет. Момиче, което успява да смени позицията, от която повечето хора гледат на живота, за да го види по този начин, който й позволява  да усети благата, не горчилките му. Нейната философия е, че и двете са факт, но е по-добре да се вгледаме по-дълбоко в тях, да извадим поуки и да продължим напред с повече мъдрост. Да отделим обаче време и емоция за сладостите на битето, вместо да правим намръщени гримаси, защото ни е загорчало.

Стилът на момичето от екрана най-общо може да се определи като изискан френски шик. Ние бихме добавили още, че тя е като флорална градина, в която всяко цвете изпъква със своята уникалност.

Лека, нежна, ефирна, семпла. Тя е ненатрапчиво запомняща се. Няма да я видите облечена в прекалено обемни, богато украсени, екстравагантни рокли. Ще заложи на феерична дълга вечерна рокля с акцент в горната част, представляващ кичеста дантела или красиво бижу, задължително безупречна прическа и доста често – незаменимото класическо червено червило, което много дами избират като безпрекословен аксесоар.

Ежедневните й аутфити също са с подчертана женственост – панталони или дънки, прилепнали по красивите й дълги крака, които тя не се свени да показва при всеки удобен момент – и има защо! Полите са често срещан елемент от гардероба на Ива, като варират в различните дължини, но обемът определено и тук не е на почит. За да задоволим любопитството ви, все пак успяхме да намерим и такава нейна визия, която се оказа също толкова прелестна, колкото и традиционните дрехи, на които залага ПР-ката.

По-скоро можем да определим ежедневната стилистика на Ива като удобна и практична. И няма как да е по друг начин, имайки предвид пренатоварения график на красавицата и забързаното й (по-скоро стремглаво) ежедневие.

На вечерни събития, освен засуканите букли, задължителен компонент от look-а на момичето с късмета са токчетата. Въпреки исполиновата снага на Ива, това не налага абсолютно никакви комплекси относно височината и ТВ водещата изобщо не се притеснява да добави още няколко сантиметра към нея и да се извиси още повече над останалите.

Основните цветове, на които залага Екимова са… Ами няма такива. Тоалетите й са точно толкова колоритни, колкото е и самата тя. Определено можем да заключим, че ярките, крещащи цветове, не са й фаворити, за разлика от меките пастелни тонове, които прилягат на меката душевност на момичето с перлената усмивка. Но за един цвят сме категорични – червеното! То й приляга така, както русите коси!

Едни от най-важните компоненти от цялостния изглед на широкоспектърната майка са тефтерът и книгата, които са неразделно с нея.

Ако хората определят стила на Ива Екимова като елегантен, женствен шик, то не ще добавим, че аксесоарът ‘интелигентност’ е „запазената марка” на Ива и той не може да бъде премахнат от визията й.

Редактор: Марина Делева