Негово царствено величество – КОРСЕТЪТ

1
222
Добави коментар
svetla58
svetla58

В корсета има история.
Широко популярен през 16-ти век, корсетът е преживял различни реконструкции и реинтеграции.
Модерното възприемане на вековната тенденция е не толкова антична, нито болезнена, колкото историческите й предшественици. Меки стилове, като Prada’s Fall 2016, предназначени да се носят върху блузи, рокли или якета, за да се създаде по-голяма форма на талията, без дискомфорт.

Можете да стегнете жилетката или пуловера си с голям корсет, който да вае талия или да заложите на по-лесен вариант, който приема формата по-скоро на колан.

Ренесансът на корсета вече е тук, но в много по-модерен и trendy, свеж вариант, който се носи НАД, а не ПОД дрехите. Той излиза от сянката на второстепенната си роля на бельо от викторианска епоха и застава под светлините на прожекторите в главната роля на готин топ over топ или самостоятелен компонент в различни комбинации по напълно носим начин, особено в street style течението.

Модата на корсета се преработва по няколко начина: през торбести тениски а ла Кайли Дженър, смесени с плетива като Кендъл Дженър или облечени за вечерно матине като Хейли Балдуин.

Вече вероятно се убедихте в широко разпространената популярност на корсета. Свидетели на ревюта, знаменитости и много street style звезди се влюбиха във визията на очертаната талия и тя вече е навсякъде. Най-хубавото е, че той (корсетът) е лесно приложим, много адаптивен и елементарно напасващ се към всички видове тоалети и цветове.

Така че ние решихме да декодираме тенденцията с лесни формули, независимо дали ви харесва външният вид на корсета върху рокля или по-дебелия вариант върху риза или блейзер.

Вариациите буквално са стотици, затова днес ще ви покажем корсетите, които носим върху всичките си горни и връхни дрехи.

Следвайки насоките ни с лекота ще си създадете перфектната пролетна визия.

Платнен корсет,

който можете да сложите върху миди рокля, която е добре да бъде с вталена кройка, за да не се получава борба на много пластове плат.

 

Тънък корсет върху къса рокля или дълга риза

Леко и сладко комбо, което ще направи деня ви женствен, но лежерен и секси.

Корсет над туника и пола

Корсетът е перфектното парче, когато решите да експериментирате с нещо по-разчупено и по-нетрадиционно.

Бял корсет върху бяла рокля

Ненатрапчив вариант, които също подчертава женствената талия, но без да се набива на очи и да се налага да го комбинирате с други аксесоари. Ким заложи на кремав корсет върху торбеста тениска с over size деним яке и Nude токчета. Ако някой може да вземе casual тренд и да го превърне в нещо super cool, то това в Ким Кардашян.

Кайли Дженър пък носеше корсета си по много по-смел начин, избирайки комбинация от зелен велурен корсет върху дълга бяла тениска и ботуши над коляното.

Белла Хадид избра класическия вариант на дълга бяла риза върху Givenchy tuxedo панталон.

Редактор: Марина Делева

Тагове
eMODNO да имам, must have, дамска мода, дамски аксесоари, какво е модерно, кожен корсет, корсет, корсет колан, мода, модни тенденции, нов тренд, нова тенденция, онлайн шопинг, поръчай онлайн