Мястото на изненадите – smilebox.bg

1
131
Добави коментар
svetla58
svetla58

“Усмивката е щастие. Ще я откриете точно под носа си.” Том Уилсън

Буквално! Само леееко свалете погледа си южно от точката в която гледате в момента и ще видите мишката и клавиатурата, които ще ви помогнат да изпишете smilebox.bg и да натиснете ПОРЪЧАЙ.

Това е иновативен метод на правене на фантастични подаръци-изненада. Подаръчни кутии, пълни с оригинални и готини продукти за всеки вкус – като започнете от малкото. Минете през милото, та стигнете до „пришълеца” (тъщата или свекървата) и домашния мързеливко (кучето). За готината колежка, сладкия колега, сърдития шеф, киселата секретарка, яката компания, най-добрата приятелка или най-грижовната сестра, най-обичаната майка или най-милия баща. За този, когото обичате най-много! За когото пожелаете!

На smilebox.bg ще откриете това, което дори не сте си представяли, за да зарадвате по най-оригиналния начин някой скъп (и не чак толкова) човек.

Smilebox e най-оригиналният начин да изберете най-предпочитаните подаръци за всеки случай. Ще се натъкнете на тематично подредени кутии, голямо разнообразие от предложения, бърза доставка и качествени продукти.

.

“Хората ще забравят какво си казал. Ще забравят и какво си направил, но никога няма да забравят как си ги накарал да се чувстват.”

От Smilebox знаят това и именно него превърнаха в своя опорна точка, за да увеличат броя на хората, които са почувствали колко обичани и специални са.

Богатата продуктова гама ви дава възможност да правите подаръци-изненада с повод и без повод, защото цените са сред най-достъпните. Бързината и доброто отношение ще ви накарат да повторите кликването върху smilebox.bg неколкократно. Получавате желаните продукти, на ниска цена, с бърза доставка и под формата на готов подарък. За вас остава само удоволствието да създадете положителната емоция у желания обект.

А подаръците са хубави, когато са по много и все любими! Всяка кутия е подбрана с внимание към детайла, защото няма нищо по-важно от това подаръкът да бъде най-добрият посланик на вашата емоция.

„Ние заставаме зад всяко твое „Обичам те“, зад всеки усмихнат празник, зад всеки момент, който превръщаш в незабравим.”

Редактор: Марина Делева