Нека следваме стила на звездите: Меган Маркъл в Ню Йорк

1
181
Добави коментар
svetla58
svetla58

В случай, че не сте разбрали, предстои бебешкото парти и г-жа херцогинята на Съсекс и от няколко щастливи и слънчеви дни тя се подвизава в Ню Йорк и гордо, гордо крачи с вече доооста наедрялото си коремче из улиците на любимия град.

Велик(о)А Британия си тежи на мястото с достолепност и достойнство, но Голямата ябълка си остава меката на свободата и щурия живот, който водеше бъдещата майка преди да стане част от кралското семейство. А и сега тя е там, заради бебешкото парти на първородния.

 

Меган е отседнала в The Mark Hotel, а силно впечатление прави, че на тези готини кадри, тя носи очила Le Specs, само за $70. Продължаваме с палтото тип пелерина с етикета William Vintage Courrèges Haute Couture в комбинация с черни слим дънки, голяма сива дамска чанта, бежови велурени Stuart Weitzman и, разбира се, любовния пръстен „Solange Azagury Partridge“.

Общо взето в тази картинка забелязваме куп нарушени царствени правила, но пък какво толкова?! Те си важат за кораба-майка. В Ню Йорк всичко е позволено. Все пак всички знаем за неписания закон, че точно там носенето на слънчеви очила (например) се използва основно, за да се създаде инкогнитост. В случая не проработи. Бебето определено обича да бъде под светлините на прожекторите.

Силно впечатление на папараците с и без фотоапарати направиха “евтините” слънчеви очила, които носеше херцогинята. За техния произход потвърдиха от самата марка, създател на рамките, като добавиха, че те са направи с oversize размер, именно заради непрестанната нужда на хората в Ню Йорк да се скрият зад сянката на затъмнените стъкла. Въпреки че не за първи път Меган Маркъл се показва с аутфит с доста ниска цена.

В едно нещо вече със сигурност сме убедени – каквото и да облече тази екзотична красавица, винаги го превръща в тренд, защото всичко й отива. Вродената й красота я превърна в истинска модна икона.

Редактор: Марина Делева