Тази рецепта вдигна на крака жена с артрит, която не можеше да стане от леглото

1
228
Добави коментар
slavchev
slavchev

Артритът е заболяване на ставите. Погрешно повечето хора считат, че то е характерно единствено при възрастните.

Това изобщо не е така. Днес от Ко4 ще ви предложим една рецепта, която е помогнала изключително на доста хора. Разбира се, всеки може да се довери на наложения метод – да си купи лекарства от аптеката. Лошото е, че първо са скъпи и второ – в повечето случаи действат само временно. При тази рецепта обаче са ви нужни само три съставки – един патладжан, зехтин и вода.

Толкова е просто.

А този бабин илач действа, вдигнал е на крака не един и двама души, които преди това не са могли да станат от креватите.

Ето какво трябва да направите.

Изберете среден по големина патладжан. Измийте го хубаво и го нарежете на шайби. Сложете един литър вода да кипне. В момента, в който заври я отстранете от огъня, сложете вътре патладжана, похлупете и оставете, докато водата се охлади до стайна температура.

СЕГА ТРЯБВА ДА РАЗДЕЛИТЕ ОТВАРАТА НА ДВЕ ЧАСТИ, НО НЕ ПО РАВНО

Първата част трябва да е 750 мл, тя е за вътрешна употреба, остатъкът – 250 мл, е за външна употреба.
Частта за вътрешна употреба се приема на три пъти по равно – по 250 мл.
Първият път е сутрин на празен стомах, вторият път е по време на обяд,
а третият път е вечер преди лягане.

А ето какво трябва да направите с частта за външна употреба (250 мл от отварата).

Прибавете към нея 50 мл зехтин, разбъркайте добре и оставете в хладилника. Тази отвара се ползва само вечер преди лягане. Намажете добре засегнатото място, като се стремите да масажирате и втривате течността. След това увийте с подходящо парче плат или бинт и спете така. Само след три седмици редовна употреба ще постигнете резултати, които ще ви учудят и зарадват.

Забележка:

Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина се консултирайте със своя лекар!

Твоята оценка

Общо гласували

loading…