Инфрачервената терапия, която премахва болките, стопява мазнините и ни подмладява

1
167
Добави коментар
svetla58
svetla58

Преди време ви разказахме за един фантастичен уред, който прави чудеса с тялото ни – детоксикаторът. Прочетете ТУК всичко, което трябва да знаете за него.
Към всеки уред за йонна детоксикация има добавка – специален колан за инфрачервена терапия в домашни условия. Днес ще ви разкажем за нея и защо е толкова полезна и автоматично се превръща в „задължителна” в ежедневната ви рутина.

Инфрачервената терапия, която можете да провеждате у дома, докато четете eModno.com по цял ден, е изключително ефективна при борбата с излишните мазнинки по талията и пухкавото коремче. Не е болезнена, не се изисква никаква специална подготовка и не ви създава неудобства.

Инфрачервената топлина е особено подходяща при разграждането на мазнини от повърхностните структури на тялото. Прилага се и при лечение на артрит, мускулни болки и спазми, опорно-двигателни и ставни дисфункции.

Инфрачервената топлина има стимулиращ ефект върху кожата и тъканите. Спомага за улесняване на циркулацията при изпотяване и така помага на тялото при естественoтo му пречистване.

По всяко време можете да ползвате инфрачервения колан. Включете го в детоксикатора, поставете го около кръста си, натиснете бутона за включване и изберете желания работен режим – L(слаб), M(среден) или H(силен). Процедурата не бива да надвишава 30 минути.

Инфрачервеният масаж подпомага процеса на отслабване, стимулирането растежа на косата, подсилва имунната система, спомага възпроизвеждането на колаген и поддържа добрия статус на здравето. Инфрачервената терапия следва принципа на цялостно лечение – не само облекчава даден симптом, а подсилва целия човешки организъм, което от своя страна, води до излекуването на симптома.

Последните проучвания показват, че бамбуковият въглен, от който е изграден коланът, има свойството да пречиства въздуха и водата и да поглъща влагата от въздуха. В същото време излъчва инфрачервени лъчи, отрицателни йони и абсорбира електромагнитните вълни. Сребристият пояс действа не чрез вибрации, както повечето очаквания, а чрез затопляне на тялото, като облекчава мускулните болки, подобрява клетъчните функции и засилва кръвообращението.

Коланът може да ви помогне за следното:
1. Облекчава болките в ставите.
2. Облекчава мускулните спазми.
3. Подобрява кръвообращението.
4. Спомага лекуването на нараняване на меките тъкани.
6. Увеличава потенциала на колагенната тъкан.
7. Лекува отоци и подпомага оздравяването на възпалителни огнища.

Инфрачервената светлина е тази част от слънчевото лъчение, която е с голяма дължина на вълната и оказва благотворно влияние върху организма. Инфрачервената терапия ползва инфрачервена светлина, която е под видимия червен цвят в слънчевия спектър. Тя подобрява жизнения ни статус на следния принцип:
Увеличава микро циркулацията, като произвежда вибрации на молекулярно ниво – увеличава достъпа на кислород и нитруенти в кръвообращението; подобрява функционирането на белите кръвни телца, което от своя страна, засилва имунната система и способността й да се бори с чуждите тела, вируси и бактерии, попаднали в кръвта; премахва натрупаните токсини, които често са причинители на по-сериозни заболявания, посредством стимулиране функцията на лимфната система. Учените твърдят, че основните здравословни проблеми на органите ни идват от замърсената лимфа, а самият детоксикатор, както и инфрачервената терапия, спомагат за бързото и трайно изичистване на лимфата и лимфната система.

Натрупването на токсини в кръвта води до нарушения в кръвообращението и повлиява негативно на правилното функциониране на организма на клетъчно ниво. Когато се започне терапия с инфрачервени лъчи, те повлияват на водните капсули, в които се намират токсините. Стимулира регенерацията на клетките и бързо зарастване на рани – засилва метаболизма между кръвта и тъканите – стимулира хипоталамуса, който оказва влияние на съня, промяната в настроението, усещането за болка, кръвното налягане. Органите започват да функционират по – добре след въздействието на електромагнитните полета, които преминават през тях.

Редактор: Марина Делева

Тагове
бамбуков колан, болки в кръста, болки в ставите, детоксикация на цялото тяло, здрав дух в здраво тяло, здрави органи, здраво тяло, Инфрачервената светлина, Инфрачервената терапия, йонна детоксикация, колан за инфрачервена терапия