Нека следваме стила на звездите: Кейт Мидълтън в панталон

1
129
Добави коментар
svetla58
svetla58

Кейт Мидълтън е олицетворение на аристократичната женственост и фината кралска красота, която трябва да притежава жената, станала част от The Royal family. В пъти по-лесно е за онези важни кралски госпожи, които са родени или израснали като член на фамилията. Но тези дами, които стават част от нея с десетилетия закъснение, усилията, които трябва да положат, за да се впишат в кралския портрет и да го доукрасят с пищност и величие, са внушително повече.

За радост на нашата героиня не й се налага чак толкова да изкривява себе си, за да се впише в пейзажа. С малко усилия и много лекота тя зае своя калъп на съпруга на престолонаследника на британския кралски трон. Точно това е и причината всяка нейна публична изява да бъде гледана под лупа. Да не говорим за стайлинга на херцогинята.

За разлика от нейната нова роднина – Меган Маркъл, която яростно се опитва да запази, поне доколкото й е възможно, холивудския си стил, Кейт не може да си позволи това своеволие и стриктно и по протокол спазва царствения етикет.

Затова толкова много ни впечатли една нейна доста примамлива визия, а именно – тази с панталон. Етикетът не й забранява да носи мъжката дреха, но определено е стайлингово фриволие, което е привилегия на кралските особи през последните десетилетия. Нейният запазен стил са скини дънките и панталоните със средно висока или висока талия.

Подбрахме няколко готини аутфита на херцогинята в панталон, от които има какво да си откраднем.

Свикнали сме да виждаме класическата царствена красота на Кейт Мидълтън в комбинация с величествени дълги вечерни рокли с етикети на най-големите имена в модната индустрия или пък в скъпоценни елегантни коктейлни рокли, направени специално за нея, но съпругата на принц Уилям е показала, че също така много обича панталоните.

И тук не става дума само за спорта и тематичните спортни изяви. Херцогинята на Кеймбридж си позволява да ги носи и на официални събития.

Тя предпочита панталоните да са предимно от деним, които комбинира с тишърти, а понякога и с елегантни ризи с щедра украса или бродирана дантела.

Традиционно Кейт завършва look-а си с класически блейзер в различна форма и дължина или запазената си марка – палтото. Обувките – класика или ботуш.

Редактор: Марина Делева

Тагове
дамска мода, Кейт Мидълтън, личен стил, мода, Моден свят, модни новини, модни тенденции, онлайн шопинг, панталон, поръчай онлайн, светски новини, стил