Girls’ Weekend за празника на жената

1
117
Добави коментар
svetla58
svetla58

Задава се най-женският ден в годината и СКРИН и Cush.BAR подготвят много женско празненство. Ще комбинират двете любими дамски занимания – пазаруването на дрехи и пиенето на вино.

Какво е СКРИН?
В стремежа си да увеличим рециклирането и преизползването в модната индустрия, се посветихме на това, да намерим нови домове на забравените дрехи. Ние вярваме, че всяка дреха може да донесе щастие на някого. Ето защо мисията ни е да открием най-добрия начин да споделяме своите дрехи, докато помагаме на околната среда.

 

Ако гардеробът ти прелива и нямаш място за нови покупки; ако дрехите ти са в чудесно състояние, но след тренировките във фитнеса вече ти трябва по-малък размер; ако започваш нова работа и кецовете ти ще хващат прах в гардероба; ако вярваш, че околната среда е твоя отговорност и търсиш начин да я опазиш, то СКРИН е точното място за теб!
Спести време, освободи гардероба и презареди бюджета си за нови СКРИН покупки!

Началото на Girls’ Weekend е в 17 ч. в петък и продължава до края на съботния ден. През цялото време част от Cush.BAR ще бъдат дълги стелажи с дрехи, подготвени от момичетата от СКРИН, а на бара ще ви чакат чаши с вкусно малиново вино от Trastena.

Събитието ще подкрепи и благотворителна кауза. 10% от продажбите по време на събитието ще бъдат дарени на Чудотворници за предстоящата им кампания Великденско чудо.

Събитието е двудневно:

– петък (08.03.2019г.): 17:00 – 00:00 ч.

– събота (09.03.2019г.): 11:00 – 19:00 ч.

място: Cush.BAR (ул. Екзарх Йосиф 37)

Вход свободен