Силната жена в градската джунгла на Karen Millen

1
163
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дивото вилнее из градската джунгла и с женствена грация покосява своите жертви една по една. Karen Millen отстрелва беззащитни модни индивиди, които дори не предполагат какво ги дебне от новата колекция на марката за пролетта на 2019-та.

Британската модна къща чертае пунктѝра на новите тенденции за сезона.
Колекцията е богата на всякакви модни експонати. Бликаща от разкош и цветове. Топли материи и пронизващи комбинации. Изцяло женствени форми без никакво размиване на джендър границите, както повечето брандове направиха този сезон. Марката затвърждава свето феминистично статукво без сантиметър отместване от твърдата граница на абсолютната женственост.

Родена и отгледана в Англия, Карен Милен е известна в цял свят със създаването на красиво изработена мода за уверени жени, които познават своя собствен стил.

По-свободни силуети, неангажиращи принтовки, меки тъкани и какво ли още не предлагат усещане за лекота. Новите неутрални животински щампи се трансформират в модерни форми и неочаквани детайли. Гъвкави и лесни за носене, тези съвременни полирани компоненти се вписват в ежедневието ви и повдигат всеки момент от него.

Колекцията вдъхва живот на вечния тренч кот, който този сезон си партнира с леки кожени якета и breezy мидита.

За издължаване на фината дамска фигура, Джема Метерингхам е заложила на гащеризони с яка, тип риза, подчертаната талия и геометричното райе. Женствени костюми и рокли тип молив, от които блика безметежна елегантност.

Великолепни рокли от дантела, шифон и коприна за всякакви летни манипулации. Вибрантните материи, живите поли и изключително мекият трикотаж правят избора ви, както лесен и категоричен, що се отнася до марка, така и доста труден – защото можете да облечете само един look наведнъж.

Цветовата гама не е богата, но за сметка на това е изобилна и преливаща. Всичко е само на един клик разстояние и само след него можете да превърнете своя wishlist в реалност.

Ако миналата година основният цвят в колекцията беше розовото и всичките негови подтонове, то тази година креативният екип залага на земни нюанси, като си позволява единствено златен лъч, който да разкъса бяло-сивата мъгла на колекцията.

Всяка част от колекция е индивидуално проектирана, ръчно изработена и усъвършенствана от дизайнерите в собственото си ателие, за да доставят необходимото качество и внимание към детайла. От вдъхновени от висшата мода техники до луксозни наследствени тъкани, всяка KM дреха носи история за разказване. Водеща до вдъхновение, колекцията ще поднесе в ръцете ви дневната доза стил, от която се нуждае истинската жена.

Редактор: Марина Делева