Бельото на показ или как сутиенът измести тениската

1
120
Добави коментар
svetla58
svetla58

Сещате ли се как всеки път, когато си купуваме нов сутиен, избираме все по-шармантен, по-натруфен, по-шарен – всичко да му е ПО-! Но защо? Нали работата на сутиена е да оформя женските ни форми на място, дълбоко под горните дрехи. Той обикновено остава незабелязан, далече от светлините на прожекторите. А като добавим и това, че дадохме куп пари за него – пропускът да го покажем, е наистина сериозен и налага мигновена корекция. И Voilà – на хоризонта се появява един нов, готин, hot, секси тренд, в който се влюбихме мигновено.

Той ни дава възможността хората да видят новия сутиен, който си купихме последно, за да повдигнем и извеам пищна гръд, струващ ни цяло състояние.

Тази тенденция винаги е била и ще си остане защитена с авторски права на Мадона, чийто сутиен конус на Jean Paul Gaultier през 1990 година промени завинаги света. Но оттогава насам той е видял далеч по-шокиращи и неприемливи визии, в чиято основа се корени ‘бельото’ вместо връхна дреха.

Всъщност мислим, че е справедливо да се твърди, че на почти всеки червен килим се появява по една звезда, изкарала камизолката си на показ. Особено, ако това е Lady Gaga, тъй като певицата-актьор е възприела тенденцията като отличителен белег на собствения си стил.

Нека не забравяме, че когато си звезда, можеш да носиш каквото си поискаш – буквално. Разбира се, звездите редовно изглеждат стилно, но стандартните правила за обличане изхвърчат през прозореца, когато някоя от тях реши да експериментира с външния си вид. Пример: Сутиенът изцяло измества топа, ако името ви е Бела Хадид, Риана или Ким Кардашиан Уест.

Някои звезди са овладели до съвършенство изкуството да носят бельо като дрехи. Те не се страхуват да покажат малко повече плът.
Независимо дали говорим за фин сутиен, който се показва под сакото, за бралета вместо изрязан топ или за боди и чорапогащи, съвместно с абсолютно нищо друго, тази тенденция няма скоро да ходи никъде. И слава Богу, защото няма нищо по-cool от хора, които носят дрехите си по начин, по който не се носят обикновено. Това е един от начините да събудите въображението на хората на публично място.

Една от върлите фенки на тренда „бельо на показ” е моделът Белла Хадид, която доста честно може да бъде забелязана във фантастични комбота с различни допълнения. Бяло сатенено или дантелено бюстие в комбинация с джинси и Ovesize анурак директно изстреля звездата на челните позиции в класациите за модни пионери. Хейли също направи своята изява, но тя далеч не бе толкова сполучлива, колкото тази на колежката й Хадид.

Случаят на Кейти Пери е някак неуместен. Шикозна розова нощничка с черна дантела в неприемливата комбинация с маратонки, спортна шапка и странно подбрани бижута. Но, като цяло, е добър образец на тренда.

Това е look-ът, в който е облечена восъчната фигура на сестрата Кардашян. Скини дънки и изцяло дантелено боди.

Някои от най-смелите знаменитости си позволяват да сложат само едно”голо” боди – без пола, панталон, шорти или нещо друго. Но пък е убийствена комбинацията на дантелата с мрежест чорапогащник и високи над коляното ботуши.

Още една фантастична вечерна визия на малката Хадид – all black – боди, джинси, черен дълъг тренч и черни сандали.

 

Редактор: Марина Делева

Тагове
бельо, бельо вместо дрехи, бельо на показ, боди, бралет, бюстие, дантелен сутиен, дантелено бельо, Моден свят, модни новини, модни тенденции, нощница вместо рокля, сутиен вместо топ