Защо да си обикновен, като можеш да бъдеш EXTRA

1
133
Добави коментар
svetla58
svetla58

212 VIP Rosé Extra Eau de Parfum (за нея) и 212 VIP  Black Extra Eau de Parfum (за него),  двата нови лимитирани аромата от 212 VIP, вдъхновени от най-модерният танц – „voguing“, ознаменуват с експлозия от автентичност и уникалност, с тези два разкошни, екстравагантни и хипнотизиращи аромата, за да се чувствате изключителни или екстра!

Ароматите, са създадени да придадат блясък, да изпъкнат и да бъдат душата на всяко парти, за да пробудят нашата творческа персоналност. Мотото е „Защо да си обикновен, като можеш да бъдеш EXTRA!” С хаштаг #BEEXTRA  и  #OWNTHEPARTY, предназначени за да предадат тази впечатляваща концепция.

„Voguing“ е течение, което се появява през 70-те години в Ню Йорк и се налага в началото на 90-те години с музикалния клип за Мадона „Vogue“. Това течение съществува и в наши дни чрез партитата, клубовете и състезанията по танци. 212 VIP EXTRA отдава почит на енергията, силата и обединението, разгърнати от този зрелищен танц, известен със своите стилни, но и страстни движения.

212 VIP  Rosé Extra Eau de Parfum (за нея) и 212 VIP Black Extra Eau de Parfum (за него) ни приканват да влезем в магичното voguing party, където всичко е възможно.

 

212 VIP Rosé Extra Eau de Parfum придава празничен блясък: този изтънчен аромат е изчистен, стилен и фин. Върхът е енергичен прилив на черешов ликьор, личи и  италианска мандарина, истински енергизиращ микс. В сърцевината силният характер на горчив бадем се сблъсква с непочтителността на цветния букет, сътворен от божур и ирис концентре. “Екстра” докосване може да бъде открито в основата: опияняваща смес от Кралско дърво, ванилия от Мадагаскар и зърна тонка, излъчващи сигурност и чувственост. Парфюмеристите на този Ориенталско-Флорален аромат са Емили Коперман и Алинор Масне.

 

Дързък, смел и елегантен 212 VIP Black Extra Limited Edition е предназначен, за да блести. Отворете го и се насладете на веселата  дързост от роми кола,и грейпфрут във връхните нотки. Нотките в сърцевината са лавандула, черна кожа и мъх-придават на аромата елегантност и свежест. Неговата тайна се крие в основата, където се преплитат сладката тъмнина на какао и мускус: този съблазнителен дует е нашият ВИП пропуск за всяко парти. Джулиет Карагьозоглу и Карлос Бенейм са парфюмеристите на този Гурме- Фужер аромат.

212 VIP EXTRA подобрява настроението ви: “Формулата му обгръща със стилен обонятелен танц и незабавно възвисяване. Двойствеността е определяща: черешов ликьор (Rosé) и какао (Black) намират баланса , когато се смесватс горчивия бадем (Rosé) и лавандулата (Black). Тази комбинация е толкова елегантна и магнетична, колкото и танца  „voguing”, описва Каролина Херера де Баез, креативен директор за ароматите.

Флаконите са лимитирано издание на 212 VIP Rosé и 212 VIP Black. Ултра-женственият силует на 212 VIP Rosé Extra Eau de Parfum е вдъхновен от емблематичната капсула 212 (от 1997) и цветът му се променя от ярко розово до блестящо розово.  212 VIP Black Extra Eau de Parfum взаимства монолитната форма на своя предшественик. Тази нова версия има различна цветова градация в металнитонове. Опаковката на двата парфюма разкрива празничната и градска душевностна аромата.

 

Харизматичен екип от влиятелни личности в света на модата, музиката и изкуството заобикаля Каролина Херера де Баес, креативен директор на ароматите, при пускането на 212 VIP EXTRA. Лидерите на тайфата 212 са моделите и инфлуенсърите Камерън Далас, Хейли Болдуин и Тейлър Хил.

 

 

 

 

Тагове
212 VIP Black, 212 VIP Carolina Herrera, 212 VIP EXTRA, 212 VIP Rose, EXTRA, аромати, дамски парфюм, Камерън Далас, мъжки парфюм, нови парфюми, Тейлър Хил., Хейли Болдуин