Гуардиола оставя „Сити“ заради „Ювентус“? :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
170
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Хосеп Гуардиола ще бъде новият треньор на „Ювентус“ и дори вече е постигнал договорка с ръководството на италианския гранд за 4-годишен договор! Информацията е на италианския журналист Луиджи Гуелпа, който през 2018 г. пръв разкри, че Кристиано Роналдо ще облече екипа на „бианконерите“, информира bTV.

„Научих, че Гуардиола вече се е договорил с ръководството на „Ювентус“ да подпише договор за следващите 4 години. Източникът ми е същият човек, който ми каза за Роналдо“, заяви Гуелпа пред радио CRC.

В момента испанецът е начело на „Манчестър Сити“, а контрактът му е до края на сезон 2020/2021. С „гражданите“ той преследва втора поредна титла на Англия, след като миналия сезон стана шампион, а сега тимът му води в класирането с 1 точка пред „Ливърпул“.

Преди да застане начело на „Сити“ Гуардиола стана 3-кратен шампион на Испания с „Барселона“ и два пъти спечели Шампионската лига с каталунците, за които играеше като футболист. След това застана начело на „Байерн“ Мюнхен, за да спечели 3 титли на Германия.

„Ювентус“ пък е в серия от 7 поредни години като шампион на Италия. Начело на тима е Масимиляно Алегри, който е в основата на последните 4 успеха на тима в местното първенство. Неговият договор изтича през 2020 г.