Левски спечели на „Трейс Арена“ след пореден слаб мач – SportVox

1
136
Добави коментар
sheri
sheri

Отборът на Левски записа очаквана победа с 4-3 при визитата си на слабака Верея на стадион „Трейс Арена“ в двубой от последния 26-и кръг на Първа лига.

Столичани поведоха в 27-ата минута след гол от дузпа на Давиде Мариани. Само секунди след това „лъвовете“ изравниха след куриозен автогол на Нуно Рейш.

В 33-ата минута центриране от корнер внесе смут в полето на Верея. Дмитрий Иванов така и не успя да изчисти топката, което позволи на Серджиу Буш да се разпише.

Четири по-късно Живко Миланов направи отлично включване в атака и записа асистенция, след като намери Станислав Костов, който вкара за 3-1.

В 55-ата минута Лола напредна през центъра, след което рязко смени посоката и с безупречен изстрел прати топката в далечния ъгъл на безпомощния Михайлов – 2-3.

В средата на втората част реферът Георги Иванов даде втора дузпа за Левски за игра с ръка на Гвазава, след което показа втори жълт картон на грузинеца. Божинов бе точен от бялата точка за 4-2.

В последните секунди на мача домакините намалиха на 3-4, след като Денислав Станчев наказа слабата игра в защита на „сините“.

След успеха момчетата на Георги Дерменджиев имат 54 точки и се изкачиха на второ място, а Верея е на дъното с шест.