Кормилен Хебел за всички модели на марката Jaguar – онлайн магазин

1
230
Добави коментар
autopower
autopower

Мнения, коментари и отзиви – Google+

ул. Тодорини кукли № 4, гр. София

Приемливи цени- коректно обслужване.
повече

Приемливи цени- коректно обслужване.
повече

Търсачката на сайта иска доработка или по внимателно въвеждане на описанието на артикулите. Пример: 20 мин търся ламподържател за стоп, а на „ламподържател, ламподържач, фасунка, фасонка, фасунга или легло за стоп“ не излиза. Иначе магазина е надежден. Коректни са.
повече

Можете да си вземете с оглед поръчаната онлайн стока от сайта им.
повече

Много съм доволен от този интернет магазин за нови авто части Винаги получавам това което съм поръчал в рамките на 1-2 дена
повече

Заявките стават лесно
повече

Отново бързо и лесно пазаруване! Поздрави!
повече

Поръчах си част за автомобила през сайта и останах изключително учуден че 10мин.след като финализирах поръчката ми се обадиха от магазина да потвърдим това ли е частта която ми е необходима и да ме уведомят че я пускат на момента с куриер и в рамките на следващият де частта ще ми бъде доставена.Така и се получи,на следващият ден ми беше доставена.Изключително съм доволен и препоръчвам на всеки който се нуждае спешно от части за автомобила си да си поръча от AutoPower.bg

повече

Останах изключително доволен както от целия процес по поръчка на необходимата част така и от качеството и. Определено препоръчвам като надежден сайт за качествени продукти.
повече

Вече няколко пъти поръчвам части от Auto Power , и съм много доволен от нея! Обслужвонито е коректно и поръчките се изпълняват в срок. Желая ви успех!!!!!
повече

Сравнително бърза и лесна комуникация, и обслужване, само веднъж имаше разминаване с датата на доставката.
повече