Кухни | Кухненско Обзавеждане | Filo

2
432
Добави коментар
dreamers
dreamers

Кухни Filo

Пазаруването на кухни онлайн вече е напълно ново изживяване. Това е факт благодарение на иновативния софтуер на Filo за проектиране и дизайн на кухни.

Наричаме го „нашето вдъхновение от пръв поглед“. Имате възможност да експериментирате с огромно разнообразие от продукти и цветове. Работим с материали и артикули, които имат гарантирано качество. Механизмите, с които разполагаме са произведени от лидери в бранша. Всичко това можете да откриете в магазина ни. Внимателно следим последните дизайнерски решения в областта на кухните. Създаването на Вашия нов дизайн на своята е улеснено чрез богатата ни гама от налични модели плотове, шкафове, камъни, техника, материали, дръжки и обков. Бъдете уникални и се чувствайте специални в дома си. Не се колебайте да изразите стила си. В срок от 15 работни дни проектът Ви ще бъде реалност. И накрая още едно предимство – всичко ще получите на прага на дома си. Цялата кухня ще бъде сглобена на модули с монтирани механизми и врати.

Кухненско Обзавеждане по Ваш дизайн и визия

Няма да скрием страстта ни към дизайна на кухненско обзавеждане и това личи в специалното ни отношение към кухните. В тези помещения често прекарваме най-много време когато сме у дома. Част от уюта се крие във вкусната храна и красиво аранжираната маса за хранене. Имаме няколко вида кухни – прави, г-образни, такива с острови и не на последно място такива с различен стил и отличаващ се почерк. Всички дизайни можете да разгледате в сайта ни. Перфектното допълнение към всяка кухня са шкафовете и готовите модули. Селектирали сме такива, които ще ви помогнат да смените работния си режим и да го превърнете в лежерен. Не случайно те се превръщат във Вашия верен партньор независимо от повода.

Аксесоарите са важна част от финалната визия на всяка кухня. С тях лесно и бързо можете да преобразите стила й ако са контрастна точка в него или играят ролята на допълващи стила елементи. Развихрете въображението си на тема декорации и покажете какъв е характерът на Вашата кухня. Стойност към кухнята Ви можете да добавите с правилния избор на сервизи, тенджери, чаши, салфетки, чинии, покривки и още много други.