Луксозна магнитна рамка за пет снимки – 41 см. Модел F-73994

3
235
Добави коментар

Красива и луксозна магнитна рамка за 5 снимки с дървесен цвят – колаж от 5 изображения на любими хора. Снимките можете да размествате по ваше желание и според Вашите предпочитания.

Модел: F-73994

Рамката за снимки е изработена от висококачествен материал МДФ с размери: Дължина – 41 см. Височина – 31 см. Цвят – дървесен.

Размери на снимките: 4 бр. – 7.5 х 8.5 см. 1 бр. – 19 х 19 см.

Разгледайте и другите наши предложения от категорията „Рамки за снимки“ за да направите своя най-добър избор – Вашият Smart Choice.

Поставянето и подмяната на снимките става много лесно и бързо, просто извадете рамката от плоскостта, поставете снимката и сложете рамката отново. На гърба на рамката има поставени халки кукички за закачване на стена.

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под базовата цена, посочена за продукта.

Ние от Онлайн магазин Smart Choice Ви уверяваме, че нищо не може да се сравни с топлината на спомените, магията и радостта, които носят истинските снимки в красива рамка – колаж. Тази очарователна рамка можете да поставите навсякъде, където желаете, за да може любимите Ви лица и моменти да са винаги пред Вас.

Доверете се на магазин Smart Choice за тази рамка за снимки, защото въпреки съвременните технологии, само обикновените снимки носят истинската топлина.

рамки за снимки, снимки колаж, рамка колаж, магнитна рамка за снимки