Unicorns – комплект за оцветяване

1
164
Добави коментар
elliz-bg
elliz-bg

Оригинален подарък! Картина за рисуване това е оригинална идея за подарък за малкия артист и неговите приятели. И не само!

подарете го на детето и му дайте радостта от творчеството
погледнете на този продукт като на образователна помощ за училища и детски градини и предоставете на децата незабравими артистични занятия
връчете като подарък за деня на Бабата и Дядото като собственоръчно нарисувана картина от техните внуци

Оцветяване според номерата! Оцветяването на полетата според номерата съгласно инструкцията ще позволи на детето да постигне професионален ефект без помощта на инструктор.

Вижте инструкцията:

Забава и развитие в едно! Дайте на детето огромна радост и събудете в него желанието за бъдещи артистични изяви! Оцветяването според номерата оказва благоприятно влияние върху развитието на моториката на децата, стимулира експресията, подобрява визуалната и моторична координация и концентрацията.

Най-добрите материали Качественото гладко флизелиново платно, професионалната четка и качествените акрилни бои, затворени в кутийки ще накарат детето Ви да се почувства като млад художник!

Мотиви, които децата обичат Поканете детето в света на фантазиите! Специално за най-младите любители на изкуството сме създали весели и колоритни мотиви с героите, които обичат. Цветните линии помагат на детето предварително да разпознае мотива и да избере правилния цвят.

Платно, идеално за малките ръчички Благодарение на гладката повърхност на платното рисуването е лесно и удобно за детето, а крайният ефект е по-впечатляващ, отколкото при традиционните платна за рисуване. Най-висококачественото флизелиново платно, опънато върху здрава рамка от естествена дървесина (100% смърчова дървесина) може веднага да бъде окачено в стаята на Вашето дете.

Размер на елемента:33×23: 16.5×23 16.5×23