За фирмата – Производител на висококачествени електрически скари

1
168
Добави коментар
vkozarev
vkozarev

Уважаеми потребители,

Не можем да Ви впечатлим с дългогодишен опит и традиции в това производство, което започнахме през 2013 г. провокирани от масово разпространените на пазара нискокачествени домакински електрически скари (ментета). Но използвайки 25 годишният си опит в сферата на частния бизнес (създадохме една от първите счетоводни къщи в региона) и уменията на инженери – конструктори и дизайнери, се заехме с разработката и производството на такава домакинска, изцяло неръждаема тръбна електрическа скара, която всеки потребител би желал да има в своето домакинство.

В началото на 2014 г. готовият продукт премина щателни изпитания и сертификация за съответствие с европейските норми в акредитираните лаборатории на нотифицирания орган ЦИЕС (Център за Изпитване и Европейска Сертификация – www.ctec-sz.com), което е ключът към нашия пазар, както се казва в логото им.

Издаденият Сертификат № LVD-14-000-(2-14-877)-025 е признат във всички европейски страни и доказва безопасността и качеството на нашите продукти. Това ги прави конкурентни на европейския пазар, в който сме и ние.

На Вас, нашите бъдещи клиенти, бихме дължали успеха си, затова с голяма отговорност и професионализъм произвеждаме нашия продукт с увереност, че ще бъде оценен от Вас и с него ще Ви впечатлим. Уверени сме в бъдещето и знаем, че ни очакват много предизвикателства.

Предварително Ви благодарим за доверието в нашия продукт и Ви очакваме!