Почивка в Палма Де Майорка с Директен Полет от Варна

32
685
Добави коментар
DSTours
DSTours

Почивка на остров Майорка с чартърен полет от Варна

5 нощувки в Палма Де Майорка, 

Хот​ел HSM Hotel Reina del Mar 3*

14​.10 – 19.10.2019г.

 

 

 

 

♦ 6 Дневна почивка на Балеарските острови;

♦ Чартърен полет Варна – Палма – Варна;

♦ Проверени хотели с високи отзиви;

♦ Включени закуски и вечери и всички такси.

 

 

Разписание на полетите в местни времена:

 

14/10/2019: BUC 155 Варна – Палма: 08:00 ч.– 10:00 ч.

19/10/2019: BUC 156 Палма – Варна: 17:30 ч. – 21:20 ч.

 

 

Информация за превозвача:

 

Авиокомпания: Bulgarian Air Charter

Тип самолет: Airbus A320

 

 

 

Програма по дни в Палма Де Майорка:

 

14. Октомври: Чартърен полет от Варна до Палма Де Майорка. Кацане на летището в Палма, трансфер до хотела и настаняване (след 14:00 ч). Свободно време за почивка на остров Майорка. Вечеря и нощувка.

 

15. Октомври: Закуска и свободно време за плаж, почивка или допълнителна екскурзия „Палма и Валдемоса“: посещение на столицата на остров Майорка – град Палма със средновековните стари улички и големи търговски улици в центъра, катедралата Ла Сеу. Следва планиското селце Валдемоса, където ще научите за романтичната история на Шопен и Жорж Санд. Посещение на Дея и „Son Marroig“, имение от 16 – ти век, собственост на австрийски ерцхерцог. Екскурзията завършва с фантастичната гледка от скалата „Punta de Sa Forada”. Вечеря и нощувка в хотела. 

 

16. Октомври: Закуска. Свободен ден или допълнителна екскурзия „Драконовите пещери и перлите“: пещерите на Драк в Порто Кристо са една от най-известните природни забележителности на остров Майорка. Ще се насладите на класически концерт с невероятна акустика край водите на подземното езеро, разположено в пещерата. Екскурзията продължава с разходка в Порто Кристо и посещение на фабрика за перли в Манакор. Прибиране в хотела, вечеря и нощувка.

 

17. Октомври: След закуска по желание допълнителна екскурзия „Обиколка на острова“: в едно пътуване ще имате възможност да посетите и разгледате най-интересните места на острова: планината Трамунтана, Са Калобра и спиращите дъха гледки на панорамния път, известен като „Възел на вратовръзка“. Пътуване с корабче до Порт Сойер, където ще се качите на историческия трамвай „Червената стрела“. Прибиране в хотела, вечеря и нощувка.

 

18. Октомври: Закуска в хотела и свободно време на остров Майорка за почивка на плажа или разходки. По желание вечерно фламенко шоу „Сон Амар“. Вечеря и нощувка.

 

19. Октомври: Закуска и освобождаване на стаите. Трансфер до летището и директен полет до Варна. Пристигане на летище Варна.

 

 

 Пакетната цена е на човек, настанен в двойна стая в хотел HSM Reina del Mar 3* /или подобен/ с включени закуски и вечери:

 

Цена на човек, настанен в двойна стандартна стая –  589 € / 1 152 лв.

Цена на човек, настанен в единична стая – 669 € / 1 308 лв.

 

 

 

 

Цената включва:

 

– Самолетни билети за чартърен полет Варна – Палма – Варна с включени пътнически и летищни такси;

– Кетеринг по време на полетите;

– Трансфери летище – хотел – летище в Палма;

– 5 Нощувки в хотел HSM Reina del Mar ***  (или подобен) с включени закуски и вечери;

– Придружаване и обслужване от представител на „Ди Ес Турс“;

– Медицинска застраховка с покритие 10 000 Евро /десет хиляди/.

 

 

 

Цената не включва:

 

– Разходи от личен характер;

– Екскурзии – по желание:

 

 

1. Палма и Валдемоса – 59 евро / човек (включва автобусен транспорт, екскурзовод, входна такса за Катедралата, входна такса за имението Son Marroig);

2. Обиколка на острова – 86 евро / човек (включва автобусен транспорт, екскурзовод, транспорт с влак, транспорт с кораб, вход за манастира Lluc);

3. Драконовите пещери и перлите – 55 евро (включва транспорт с автобус, екскурзовод, входна такса за пещерите);

4. Вечерно шоу Son Amar – по запитване (включва транспорт с автобус, вход за фламенко спектакъл Son Amar, вечеря).

 

 

*Минимален брой участници за провеждане на екскурзиите: 35

*Организаторите си запазват правото да правят промени по екскурзиите.

 

 

Условия за записване:

 

– Депозит 50% 

– Доплащане: до 14.09.2019г. 

 

Плащане:

 

– В брой или по следната банкова сметка на Ди Ес Турс ООД :

– Алианц Банк България АД, SWIFT (BIC) – BUINBGSF, IBAN – BG84BUIN95611000204021 BGN

 

 

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 150

Краен срок за уведомяване, когато този брой не е набран: 01.10.2019г.

 

 

*При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото и/или летищните такси, Ди Ес Турс ООД си запазва правото за промяна на договорените цени, като цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената. Цените са базирани при цена на горивото “Jet fuel platt’s” USD 1 100,00 / 1 MT.

 

Снимки от предишни наши екскурзии до Палма Де Майорка вижте тук:

 

 

Мнение на турагента:

Майорка е сред най – желаните средиземноморски острови, заради възможността да съчетаете почивка на плажа с екскузрзии сред природни, архитектурни и исторически забележителности. Директният чартърен полет от Варна до Палма Де Майорка превръща дестинацията в още по – лесно достъпно и предпочитано място за почивка! 

 

Настаняване:

Хотел: HSM Hotel Reina del Mar

Категория:
3 Звезди

Изхранване:
HB

Местоположение:
Тризвездният хотел HSM Reina del Mar е разположен в курортната зона El Arenal на Палма де Майорка, на 400 метра от известният плаж Аренал. В близост до хотела спират редовни автобусни линии до центъра на столицата – Палма. Аквапаркът Aqualand El Arenal също е на пешеходно разстояние. Курортната зона Ел Аренал предлага разнообразие от заведения и места за забавления, плажната ивица е широка и дълга, предлагат се различни видове водни спортове и атракции като гмуркане, сърф, кайт – сърф, каяк и др.

Описание:
Стаите на хотел HSM Reina del Mar са климатизирани и семпло обзаведени в светли тонове. Разполагат със всичко необходимо за релаксираща почивка: балкон, телевизор, оборудвана баня с тоалетни принадлежности. Бюфет – ресторантът сервира традиционна испанска, средиземноморска и европейска кухня в приятна обстановка с гледка към градината. На разположение на гостите са още: голям външен басейн с детска секция, лятна тераса с чадъри и шезлонги, бар – басейн и лоби бар. Безплатен Wi-fi интернет има в общите части и в стаите на хотела.