Как Сиара свали толкова много след втората си бременност?

1
144
Добави коментар
svetla58
svetla58

През април 2017-та певицата Сиара роди второто си дете – бебе Сиена (Sienna Princess). Но за неин голям късмет второто й раждане почти не се отрази на фигурата на мадамата и тя изглеждаше феноменално само няколко месеца след него. Днес, близо две години след щастливата случка, хип-хоп певицата вече качва снимки по бански, на които изглежда феноменално – върнала си е ‘преди-да-роди’ формата.

На R&B изпълнителката й се наложи да прекара часове във фитнес залата, за да загърби внушителното количество килограми, които качи през деветте месеца.

„Този път бях още по-нахъсана да се отърва от post-baby теглото, отколкото първия път. Това си беше изцяло моя собствена цел, която си поставих, като предизвикателство през самата мен.”

За отличната й фигура, благодарение не само на генетиката, но и на усилена работа, се погрижи треньорът Гунър Питърсън, който разработва тренировъчни режими за клана Кардашян.

Ежедневната рутина от първите пет месеца на Сиара след раждането не е никак лека. Нейният интензивен режим изисква трениране при почти всеки свободен момент от деня й.
„Имам най-лудия режим. Обикновено се събуждам, кърмя бебето, ям малко и приготвям закуска и обяд на Фючър и го водя на училище. След това отивам да тренирам, ям малко, отново кърмя и отивам да го прибера от училище. Кърмя и отново отивам да тренирам.”

Сутрешните тренировки са силови. След обяд е тичане и половин час въртене на колелото. Понякога дори и вечер, след като сложи децата да спят и прекара някакво време със съпруга си, неуморната майка се качва отново на велоергометъра, за да потренира преди окончателно да се изтощи.

За съжаление певицата е развила заболяване – диастоза, следродилно състояние, което причинява отделянето на големите абдоминални мускули, което може да накара някои жени да изглеждат бременни дори месеци след раждането. Това я кара да увеличи още повече своите тренировки.

Освен усилено трениране, Сиара се придържа и към строг хранителен режим. Певицата яде често, но на малки порции и пие много вода.

Тази много интензивна програма и стриктното й спазване доведе до свалянето за толкова кратко време на внушителното количество килограми, които изпълнителката качи.

Този случай трябва да бъде пример за всички майки, които искат да си върнат вида, който са имали преди да родят бебето си. На знаменитостите също се налага да полагат неимоверни усилия, за да изглеждат зашеметяващо, когато се появят отново пред нас. Ясно е, че не всяка майка може да си позволи сериозни тренировки по три пъти на ден с новородено, но в никакъв случай не трябва да се отказва от целта си.

Самата Сиара признава, че след драстично сваляне на по-голямата част от килограмите, значително е намалила темпото и дори е вкарала бургерите и картофките в менюто си. Тя е на мнение, че не иска да пришпорва нещата, но все пак няма да се откаже, докато не постигне крайната си цел.
„Животът е толкова по-добър по този начин.”

Редактор: Марина Делева

Тагове
диетата на звездите, диетата на Сиара, кардио тренировки, наднормено телго, певицата Сиара след раждането, раждане, сваляне, Сиара, спорт, тренировки, фитнес