Бюти съвети от неостаряващата Синди Крауфорд

1
136
Добави коментар
svetla58
svetla58

Представяте ли си, независимо на каква възраст сте, да имате онзи супермоделски блясък, с който бихте впечатлявали навсякъде? Ами днес идеите ни идват от прелестната на всяка възраст Синди Крауфорд. Нейната makeup рутина включва няколко продукта и 10 минути за нанасянето им.

Винаги е удоволствие, когато вечните красавици разкриват тайните си за красота и личните си препоръки за бляскав външен вид.

Ageless красотата на Синди впечатлява всяка жена, която се сблъска с образа на моделката. Нея всички я искаме, затова сме много щастливи от факта, че имаме възможността да узнаем какво помага на Синди Крауфорд да изглежда така достолепно.

Тя сподели със света цялата процедура по гримирането си.
Точно така, 53-годишният емблематичен супермодел, който доминираше на подиумите и лъскавите корици на списанията през 90-те години, споделя цялата си утринна разкрасителна процедура с Vogue и може да се изненадате, че й отнема само десет минути – въпреки че са включени 11 продукта.

Синди разкрива, че с времето е избрала да носи по-малко грим, за сметка на козметиката – сега се фокусира предимно върху грижата за кожата.

Е, какво има в чантичката си за красота?

Не е изненадващо, че започва подготовката на кожата със собствено брандиран продукт – Meaningful Skincare, като използва базата Youth Activating Melon Serum.

След това, разбира се, следва околоочен крем, който обаче нанася с лека хитринка – използва гримьорското чудо Golden Ice Globes – на стойност $ 125, които тя охлажда в чаша студена вода и лед, а след това старателно разнася околоочния продукт.

Следва редът на дневния крем Meaningful Beauty Day Cream, който е със SPF 30.
Върл привърженик е на no-makeup визията, затова и разкрасителните продукти са значително по-малко от козметичната грижа за кожата.

Според манекенката е достатъчно да сложите такъв грим на лицето си, какъвто ще ви накара да се чувствате достатъчно уверено в собствената си красота, при евентуална среща със съученичка от гимназията, бившото гадже или някоя завистлива позната. В повечето случаи голямото се крие в простотата или в простичките неща – в случая става дума за добре оформени вежди, мигли и устни.

Базата, която използва е Terry’s Light-Expert Click Brush Foundation, последвана от NARS Stick Concealer за перфектно покритие на хипер пигментацията на лицето на Крауфорд. После разпръсква малко пудра Chanel Healthy Glow Powder, но е изключително внимателна с нея, за да избегне появата на линии, които се появяват в следствие на натрупване.

NEXT – молив за очи Anastasia Beverly Hills Perfect, а след него, за безупречен финиш, сенки за очи Charlotte Tilbury. Като тук заигравката е малко цвят и сенки, достатъчни да се получи изразителен ефект.

Изборът й за спирала се спира на Maybelline Lash Stiletto. Финалните щрихи са, както следва – малко цвят на бузите от Josie Maran Argan Oil Colour Stick и бляскави устни с „нещо като гланц, но с по-наситен цвят” – Charlotte Tilbury Superstar Lips.

Редактор: Марина Делева