Ашли Греам по бельо за Addition Elle

1
196
Добави коментар
svetla58
svetla58

Addition Elle е марка, която отказва да се подчини на модното статукво и да ограничи красотата на женските форми само до няколко минималистични размера. Идеологията на компанията е „fashion democracy!”, където стилът не е ограничен по размер. Дава заявки за производството на модерни и носивни дрехи на вдъхновяващо световно ниво на пазаруване, както в магазините, така и онлайн.

Целите им са да накарат жената, която носи техните дрехи, да се чувства уверена, красива и част от света на модата. И ние, както и вие, спокойно можем да се доверим на Addition Elle, заради 30-годишния им опит в работата с plus size разкошни дами, търсещи модерни, готини и лачени дрехи.

Брандът Addition Elle олицетворява шикозната култура на Монреал в един безгрижен, готин, индивидуален стил, съчетан с женственост и устрем на бунта.

Пищният модел Ашли Греам става част от отбора на бунтарската компания Addition Elle още през годините назад. За пролет-лято 2019 колаборационната линия за бельо включва дори още по-секси визии. Line-up-ът е съставен от 17 части на абсолютно уникалните и достъпни цени от $30 до $70.

А дизайните са обичайните женствени части, които са ушити така, че да не ви карат да изглеждате като палатка – прекрасни силуети на сутиените, прашките, нощничките и камизолите.

Ако не вярвате – убедете се сами, като разгледате снимките на прелестната Ашли.

Самата тя признава, че се съгласява на това сътрудничество, когато се сблъсква със злощастната реалност, предназначена за онези пищни девойки, които се чувстват фантастично в кожата си и нямат нуждата да прикриват нищо.

При премеждията си да намери секси, женствено бельо за себе си, тя решава, че е време нещата да се променят и така се заражда идеята за колаборация с вечно бунтуващите се Addition Elle.

Така тя създава специалната линия бельо, както за нея, така и за всички онези готини, уверени и сексапилни мадами.

 

Редактор: Марина Делева